Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

tdd46

Üye
Selam ben bu işlemi başka rom için uyguladım . Root exp. İle Sonuç değiştimi bilmiyorum.
dosyayı root explorer ile aç bak değişmiş mi ben ekleyip kaydettiğimde kaydetmedi romu tekrardan kurdum sanki iyileştirme var gibi

Başka bir roma geçmek için ne yapmam gerekiyor? Bayadır bunu kullanıyorum ancak telefon kasmaya başladı..

Konu Sahibi
Telefondaki her şey silinir mi?
Megawipe yaparsan silinir konuda anlattığım gibi yaparsan sadece oyunların apksı silinir
Mesela fifa 15 varsa dosyaları silinmez google playden indire basınca 40-50 mb lık apk dosyasını indirir

@1553
ilk sayfadaki v8.1 sürümünü indiriyorum.
v8.0'a göre artısı eksisi nedir?
birde gelen aramalarda ekran 6 7 saniye sonra geliyor?
önceki sayfalarda dediğinizi yaptıktan sonra oldu
şimdi ilk sayfadaki v8.1 sürümünü indirip sağlam bi temizlikten sonra kuracağım
öylede burakacağım

Tepkiler: burak1553

medethan

Üye
güzel

cenk88

Üye
Arkadaslar v8.1 deki duvar kâğıtlarını system içinden nerede bulabilirim.

tdd46

Üye
Bu olayı yaptıktan sonra arama ekrani iyileşti ama batarya biraz sapıttı gibi. Batarya dolu diyor. Calıbre yapıyorum yüzde 82 düşüyor dolduruyorum. Tekrar Calıbre ediyorum yine düşüyor tekrar dolduruyorum her Calıbre de düşüyor hiç yüzde 100 olmuyor. Bu ayarlar olmadan önce böyle olmuyordu. Şarj yüzde.20 nin altına düşünce de çabuk bitiyor. Başka böyle olan var mı?

crazyali

Üye
wifi sorunu verdi diğer herşey gayet iyi çalıştı kerneli yükledim ama olmadı modem dosyasının wifiye etkisi varmıdır (wifi çok az çekmeye başladı)+(kamera gitti)

Son düzenleme:

morki05

Üye
Selam 8.1 kurdunmu sorun varmı iyileşme varmı bilgi paylaşım için teşekkür ederim

Selam 8.1 kurdunmu sorun varmı iyileşme varmı bilgi paylaşım için teşekkür ederim
Ben v7 nin uzerine wipe yapmadan direk kurdum,bir kac duzeltme gozume carpti,v7 nin bir tik daha iyisi olmus,hata duzeltmeleri var,ben tavsiye ederim,lmk ayarlari ile su an cok iyi

Tepkiler: burak1553, nediyelimyani ve morki05
8.1i kurdum.
tel gayet stabil.
akşam pili fulledim.
gece 2ye kadar internet
sabah 7den itibaren yine net-wifi açık.
pil % 67
ram ise 550mb yi geçmiyor.
bide ne kadar doğrudur bu mantık bilemem ama romu kurdum.
sonra hemen boefflayı kurdum ve lmk ayarları yaptım.
kapattım açtım.
sonra programları yükledim.
telin maşallahı var

Tepkiler: burak1553 ve morki05

morki05

Üye
Sağolasın arkadaşım boeflanın hangisi var birde lmk ayarı nedir pek anlamadım?

seronet

Üye
Mevcut kurulu 8.1 üzerinde bu ayarları yaptım ama pek bir değişiklik olmadı.

ro.telephony.call_ring.delay=25
ro.lge.proximity.delay=25