Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

morki05

Üye
Hocam ben konuyu devam için sordum ve bahsetim ama sen atladın her hal . Ayrıca bu konu üzerinden devam edince konular ve paylaşım çorman oldu. Araya farklı romlar girdi sonra birde senin anlatımlarında sanki iki rom vardı. Aziz rom daha bitmemiş diğer rom beklentisi çok yükseldi sonra vs...

Tepkiler: helppo

helppo

Üye
ister inan ister inanma senin romu yüklemeye uğraşıyorum

Tepkiler: morki05
Morki05 kardes sen hangi romu kullaniyosun

efs yedeği nedir?
nasıl yapılır?
bu yedek pc ye mi yoksa nereye alınır?

Aziz04

Üye
Yeni rom var hocam robotu üs kullandım
Özellikle rehber sorununu çözdüm gelen aramalarda siyah ekran sorununu hallettim
Note 4 hava widget ekledim multitasking ekledim vs... @morki05

Tepkiler: cahilmuallim ve morki05

cenk88

Üye
Eyvallah aziz kardeş. Eksik olma Bu arada yukledim ama değişiklik olmadi. Tuş ile.kapatirken gene aynisini yapıyor. Nasıl cozebilirim acaba durumu?

V8.1 yuklicen mi ben yuklemeyi dusunuyorumda

helppo

Üye
Yeni rom var hocam robotu üs kullandım
Özellikle rehber sorununu çözdüm gelen aramalarda siyah ekran sorununu hallettim
Note 4 hava widget ekledim multitasking ekledim vs... @morki05
senin niye canın sıkkın kim derse desin aziz romun müthiş olmuş

Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Üye
Eyvallah aziz kardeş. Eksik olma Bu arada yukledim ama değişiklik olmadi. Tuş ile.kapatirken gene
aynisini yapıyor. Nasıl cozebilirim acaba durumu?
Mutlaka olması gerekiyor nasıl olur ya cwm'den flashlaynca aktif oluyor

Tepkiler: helppo

helppo

Üye
devamı gelsin elin adamı kazanacağına sen kazan onlardan eksik yanın ne fazlasın müthiş

Tepkiler: tomm ve Aziz04

cenk88

Üye
Ben kapatmak istiyorum aksine. Sorunu doğru mu anlattım acaba? Ekranı kapatirken yanlardan ışık efekti veriyor. Aynısı cyanogen romda vardı. Ama onu seçeneklerden kapatiyordum. Bundada disable yapmam lazim.

Konu Sahibi
Ben kapatmak istiyorum aksine. Sorunu doğru mu anlattım acaba? Ekranı kapatirken yanlardan ışık efekti veriyor. Aynısı cyanogen romda vardı. Ama onu seçeneklerden kapatiyordum. Bundada disable yapmam lazim.
V7 de var v8 de o özellik yok

helppo

Üye
en azındam bir sıkıntı oldumu anında cevap alıyom onlar dilini suyunu bilmem

Tepkiler: Aziz04

Aziz04

Üye

Birde bunu dene ama zaten kurulumda disable tik koymazsan aktif olarak geliyor

helppo

Üye
yüklü uygulamalar güzelmiş süper seçmişsin

tdd46

Üye
@aziz04 hocam bak market çalışmadığı halde senin romu kullanıyorum ;-)

Tepkiler: Aziz04 ve helppo