Hocam ilk sayfada var bi bak istersen
Tmm hocam pc başına geçince link paylaşırım mobil ile zor oluyor alışık değilim
Ya da pc başındaysan Google'da arat xda forumunda varBirde v8.1'de extra bir yenilik yok mevcut hatalar giderilmiş sadece note 4 hava widget eklenmiş.
Ben roma 4g ekledim ama bakıyorum hiç ilgi yok gece gündüz boşuna emek sarfettim sanırım. Durum böyle olunca yeni çalışma için çaba sarfedisi gelmiyor insanın..!
Hocam ben konuyu devam için sordum ve bahsetim ama sen atladın her hal . Ayrıca bu konu üzerinden devam edince konular ve paylaşım çorman oldu. Araya farklı romlar girdi sonra birde senin anlatımlarında sanki iki rom vardı. Aziz rom daha bitmemiş diğer rom beklentisi çok yükseldi sonra vs...
Yeni rom var hocam robotu üs kullandım
Özellikle rehber sorununu çözdüm gelen aramalarda siyah ekran sorununu hallettim
Note 4 hava widget ekledim multitasking ekledim vs... @morki05
Yeni rom var hocam robotu üs kullandım
Özellikle rehber sorununu çözdüm gelen aramalarda siyah ekran sorununu hallettim
Note 4 hava widget ekledim multitasking ekledim vs... @morki05
Ben kapatmak istiyorum aksine. Sorunu doğru mu anlattım acaba? Ekranı kapatirken yanlardan ışık efekti veriyor. Aynısı cyanogen romda vardı. Ama onu seçeneklerden kapatiyordum. Bundada disable yapmam lazim.
Ben kapatmak istiyorum aksine. Sorunu doğru mu anlattım acaba? Ekranı kapatirken yanlardan ışık efekti veriyor. Aynısı cyanogen romda vardı. Ama onu seçeneklerden kapatiyordum. Bundada disable yapmam lazim.