Arkadaşlar tek bug radyo valla ona şimdilik çözüm bulamadım ve silmeyi unuttum çalışmıyor
siz root explorer ile onu silin başka radyo yükleyin
bir sonraki versiyonda bu hatayı telafi edeceğim
Bu radyoyu ayarlamak gerçekten çok ama çok zor 4 saat sadece radyo ile uğraştım
yıllardır bu rom işlerini yapam geliştiriciler bile bu konuda sıkıntı çekiyor ve farkındaysanız bir sürü costum romda radyo çalışmıyor
birde dil sıkıntısı var tabi fazla bilmiyorum birazda bunun eksikliği var
Aslında dün akşam robot rom yükledim şimdilik bu da fena değil ilk antutu sonucu 25645 çıktı çok stabil duvar kağıtları felan gayet güzel ayrıca cpu 600 civarı kasma bug yok. Sadece ekran resmi alamıyorum. Tabiki Aziz in romuda sabırla bekliyorum. [emoji6]
Aslında dün akşam robot rom yükledim şimdilik bu da fena değil ilk antutu sonucu 25645 çıktı çok stabil duvar kağıtları felan gayet güzel ayrıca cpu 600 civarı kasma bug yok. Sadece ekran resmi alamıyorum. Tabiki Aziz in romuda sabırla bekliyorum. [emoji6]
Romu upload edip uyudum kalktığımda elektirikler kesilmişti
Neyse tekrar yükledim
Bugüne kadar ki en stabil rom bu romdur aksini iddaa edecek varsa hodri meydan
Romda Katkısı olan değerli kardeşim BurakPasa ve Metin_Saylan'a sonsuz teşekkülerimi iletiyorum
Bu rom tam 4 tane romun birleşimiyle oluşturulmuştur
Buyrun
Neyse tekrar yükledim
Romda Katkısı olan değerli kardeşim BurakPasa ve Metin_Saylan'a sonsuz teşekkülerimi iletiyorum
Buyrun
Arkadaşlar bu mesajı okuyanlar; okumayan ve bu sorunla karşılaşan arkadaşlara ikazda ve yardımda bulunsun
Kurulum bittiğinde bataryayı çıkartıp tekrar takmanız gerekiyor. Gerçi orda not düştüm
Birde kamera çalışmaz cihaz açıldıktan sonra kapatın ve cwm'ye gidin ilk önce Stock kernel yükleyin cihazı yeniden başlatın ve bir resim çekin.
Daha sonra tekrar cwm'ye gidip boeffla kernel yükleyin ve kullanmaya başlayın!!!
Neyse tekrar yükledim
Buyrun
Arkadaşlar Hepinizden çok ama çok özür diliyorum linki ben haldırdım
cwm kurulumda küçük bir eksiklik vardı şimdi hallettim tekrar yüklüyorum
Kusura bakmayın gerçekten kimse indirmeden bu hatayı telafi etmek istedim Anlayış ve son kez sabır bekliyorum sizlerden
İnanın Sabretmenize değecektir