S3 Android 4.3 Jelly Bean'e Neden Root Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

cnr_cnr_00

Üye
    Konu Sahibi
S3 Android 4.3 Jelly Bean'e Neden Root Yapmalıyım?
Merhabalar,

Galaxy S3 i9300 Kullanıyorum. Resmi Sürüm Yüklü. Root Yapmayı Düşünüyorum. 4.3'ün Daha Üst Legal Sürümleriyle Root Yapmanın Bana Ne Faydaları Olacak. Ne Gibi Üstünlükler Olacak?

Ben Gereksiz Google ve Samsung Uygulamalarından Kurtulmak Hafıza Kazanmak İstiyorum. "Yazılım Güncelleştirme", "Yakındaki Cihazlar", "Google Hizmet Çerçevesi", "E-posta, Exchange" Cart Curt Bu Uygulamalar Hep Çalışıyor. Dolayısıyla Sistemi Yoruyor. Bundan Kurtulmak İsterim.

Ve Şarj Olayı Şehir Efsanesi mi? Gerçekten Şarj Konusunda İyileşme Oluyor mu?

Teşekkür Ediyorum Şimdiden. İyi Bayramlar Herkese.

alperen262014

alperen262014

Üye
Şarj olayi soyle root atiyorsun cwm yukluyorsun cwmden rom yukluyorsun kolay gelsin

çaminci

çaminci

Üye
Gereksiz uygulamaları silebilirsin.

cnr_cnr_00

Üye
    Konu Sahibi
Silinmeyen ve Devre Dışı Bırakılamayan Uygulamalar Var. Onlardan Kurtulmak İstiyorum. Yorumlar İçin Teşekkürler.

Alperen Şarjı Nasıl Etkiliyor CWM Dediğin Olay? Uzun Gidiyor Diyebilir miyiz?

kartal2378

kartal2378

Üye
Silinmeyen ve Devre Dışı Bırakılamayan Uygulamalar Var. Onlardan Kurtulmak İstiyorum. Yorumlar İçin Teşekkürler.

Alperen Şarjı Nasıl Etkiliyor CWM Dediğin Olay? Uzun Gidiyor Diyebilir miyiz?
Bak kisaca soyle anlatayim
:ilk once root atiyosun.sonra philz recovery yukluyuorsun,sonra blekota lite v7 kitkat romu yukluyosun,sonra boeffla kernel 6.1 beta5 yukluyosun,sonra gerekli ayarlamalar icin boeffla config v2 apk yukleyip icinden cpu ses vb ayarlar yapiyosun olay bitiyor.sonra ne mi oluyor,s3 un s5 ozellikleri kazaniyor,s5 gorunum oluyor,tam sarjda 5 saat ekran kullanim suresi aliyosun,antutu testinde 27500 puan aliyosun,kisaca bambaska bir telefonun oluyor,ok.bunlari nasil yapacam dersen sirasiyla ben yazdim sende sirasiyla google da aratip bulucan [emoji6]

kartal2378

kartal2378

Üye
1 aydir kullaniyorum ve elimden geldigince herkese tavsiye ediyorum bu romu.stock kadar stabil bir rom.cok ozellestirme yapilabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: alperen262014

Üst Alt