Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
Bu arkadasa dedigin seyde mesajin gelen kisinin adini mi gosteriyor bide bu imza seyi neye yariyor ?
Gönderen kişinin adını ve mesajın içeriğini bildirim barında gösteriyor.
imza olayıda mesela adını yazıyorsun atıyorum ahmet diye senin gönderdiğin her mesajın sonuna ahmet diye otomatik ekliyor.

Madmag

Madmag

Üye
Vay Arkadaş bu ne ya reklamdan mobinge mi ne onu indirmekten kına geldi.bi samsung usb driver indirecektik tlfundan olmuyor.bunu indirebilen varsa yardım edin lütfen

samet142

Üye
selam ben guncelleme yaptıkdan sonra ağda kayıt yok hatasını aldım çozebılcek olan var mı ?

Rhino Prime

Üye
sa kardeş sen burda en güncel rojinal rom demissin tarih olarak ocak gösteriyor sammobilede ki temmuz da çıktığını gösteriyor hangisi daha güncel ??

The Shadow

The Shadow

Üye
sa kardeş sen burda en güncel rojinal rom demissin tarih olarak ocak gösteriyor sammobilede ki temmuz da çıktığını gösteriyor hangisi daha güncel ??
Oradaki daha guncel. Bu konu zamaninda gunceldi simdiye gore dosyalar biraz eski.

xanax84

xanax84

Üye
anlatımın için teşekkür ederim ama benim bir sorum olacak bütün işlemleri yaptıktan sonra root atmamız gereklimi rotsuz kullanırsak bir sorunla karşılaşabilirmiyim.

Rhino Prime

Üye
konuyu güncellenmeli :)

corus54

corus54

Üye
Sana zahmet su linkleri iyi bir yere koyarmisin

kapu

Üye
emeğine sağlık kardeşim

egzantrik1453

Üye
teşekkürler. ilk defa rom attım. Titanium backupta Google ile ilgili uygulamaları kaldıramıyorum. Mesela Google chrome kaldırdığım zaman program kilitleniyor. Görev yöneticisinden kapatıyorum. Birde geliştirici seçeneklerini bir türlü çıkaramadım menüye ....
teşekkürler. ilk defa rom attım. Titanium backupta Google ile ilgili uygulamaları kaldıramıyorum. Mesela Google chrome kaldırdığım zaman program kilitleniyor. Görev yöneticisinden kapatıyorum. Birde geliştirici seçeneklerini bir türlü çıkaramadım menüye ....
tamam sorun giderildi. 7 kez basınca geliyor. Google kaldırmada düzeldi.....

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cici60
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tesekkurler cok guzel bir konu hazirlamissin dört dörtlük bir konu olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
NextWorld

NextWorld

Üye
Usta yeni sürümünü eklermisiniz sammobilede var;) bir güncelleme daha aldi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
cici 60 merhabalar ben s3 kullanıyorumda şimdi hangi karnel daha iyi sen mk6 1.5 gün gidiyor demişsin doğrumu peki bende nd5 karneli yüklü 1 günü zor çıkarıyor

The Shadow

The Shadow

Üye
NextWorld

NextWorld

Üye
YENİ SÜRÜM VAR BEN KURDUM SÜPER MK6 VEDAA

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hangu sürüm kardeş şarj nasıl gidiyor

blackcat67

blackcat67

Üye
Bomba bir haberim var bir hafta kaldı muhtemelen tahmini olarak söylüyorum iki haftaya müthiş bir port rom kitkat romu geliyor şuankilerden stabil olacağı bence kesin bekleyin :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Bomba bir haberim var bir hafta kaldı muhtemelen tahmini olarak söylüyorum iki haftaya müthiş bir port rom kitkat romu geliyor şuankilerden stabil olacağı bence kesin bekleyin :D
Kim yapiyor ? :hmmm

Üst Alt