Konuyu açana teşekkür edeirm. 1-2 gün denemeden yorum yapmak istemedim. İlk başta tereddüt ettim belki kasar şarj ömrü azalır vs. gibi. Telefon 4.3 Stock Romdaydı, burda yazılan adımları dikkatlice takip ettim ve neredeyse yarım saat içinde sorunsuzca S4 Revolution Romunu kurdum. Stabilite konusunda bence bir sıkıntısı yok, şarj ömrü bana 4.3 Stock ile aynı gibi geldi ki bu da benim için yeterli bir şarj kapasitesi. Sorunlara gelelim (ki sorun diyebilirsek, ufak tefek şeyler sadece bilginiz olsun diye söylüyorum) Ana ekranda home tuşuna basınca Touchwiz durduruldu hatası veriyor. Google Play Store'da kasmalar, ara ara uygulama indirme ekranındaki resimlerin gelmemesi ve yüksek kaliteli bir oyun oynarken çok çok nadir touchwiz durduruldu hatası. Bunların dışında gerek grafikler gerek performans olsun kesinlikle iyiki de bu Romu yüklemişim diyorum. 4.3 Stocktan geçtim ve yüklemekte tereddüt eden varsa düşünmesin yüklesin derim.
***Google Play Store' daki kasmalar ve resimlerin gözükmemesi sorunu DNS ayarlarımı değiştirince düzeldi (8.8.8.8 - 8.8.4.4)
Düzenleme : Mesajı
şu konuya yazdıgımı sanarak buraya yazmışım kusura bakmayın.