Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

vega1977

vega1977

Üye
Konu silinmiş herhalde

vega1977

vega1977

Üye
buldum ama bu linkten değil

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
konu açıktır

ciovanli

Üye
telefonu wipe yaptım sonrasında açmaya çalıştım samsung galaxy S3....... yazısı çıkıyor ve açılmıyor bu nedenle yüklemede yapamıyorum ne yapmalıyım acaba acil cvp

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
telefonu wipe yaptım sonrasında açmaya çalıştım samsung galaxy S3....... yazısı çıkıyor ve açılmıyor bu nedenle yüklemede yapamıyorum ne yapmalıyım acaba acil cvp
kardeşim herşeyi silmişssin oyüzden açılmıyor romu atmadan önce silmen gerkiyodu romu şimdi tekrar kur wipe yapma

ciovanli

Üye
Öne wipe yapıp sonra roomu kurmak istedim ama açılmıyor ki roomu kurayım odinde görmüyor tüm söylediklerinizi yaptım

dogankara54

dogankara54

Üye
S.a kardes ben sammobile den 4.3 un tur dosyadini indirdim kurdum fakat csc si afr onu nasil duzelte biliriz yads hepsi tur olan csc de tur olan dosya varsa paylasin cogu kisi de olmus bu sorun telefonu satscam sorun yasarim diye korku var sunu duzeltip halletmem lazımYani bana 4.3 un turkiye asil kies turkiye romu varsa link versin csc afr degil csc si tur olmasi lazim telefon anlasiliyor cunku sifirlayinca dili ingilizce oluyor ve yurtdisindaki uygulamalar var o sorun satacam o yuzden

exd2121

Üye
kardeş sammobile dan orjinal indirip kurmuştum roottan sonra telefon donmaya başladı root kaldırdım hala devam ediyor bunun için bi önerin var mı ?

dogankara54

dogankara54

Üye
kardeş sammobile dan orjinal indirip kurmuştum roottan sonra telefon donmaya başladı root kaldırdım hala devam ediyor bunun için bi önerin var mı ?
Kardesim wipe data faktöre yapıp bide dalvik i sıfırlamayı tavsiye ederim

exd2121

Üye
tşk wipe data yaptım yeniden romu yükledim aynı değişen bişey olmadı donmalar devam ediyor.

dogankara54

dogankara54

Üye
tşk wipe data yaptım yeniden romu yükledim aynı değişen bişey olmadı donmalar devam ediyor.
Kardesim sen Sammobile sitesine üye isen ordan en son ki Türkiye romunu indir gene dene eğer ayni sorun olursa bana mesaj atman yeter li

NFKeskin

NFKeskin

Üye
Konuyu açana teşekkür edeirm. 1-2 gün denemeden yorum yapmak istemedim. İlk başta tereddüt ettim belki kasar şarj ömrü azalır vs. gibi. Telefon 4.3 Stock Romdaydı, burda yazılan adımları dikkatlice takip ettim ve neredeyse yarım saat içinde sorunsuzca S4 Revolution Romunu kurdum. Stabilite konusunda bence bir sıkıntısı yok, şarj ömrü bana 4.3 Stock ile aynı gibi geldi ki bu da benim için yeterli bir şarj kapasitesi. Sorunlara gelelim (ki sorun diyebilirsek, ufak tefek şeyler sadece bilginiz olsun diye söylüyorum) Ana ekranda home tuşuna basınca Touchwiz durduruldu hatası veriyor. Google Play Store'da kasmalar, ara ara uygulama indirme ekranındaki resimlerin gelmemesi ve yüksek kaliteli bir oyun oynarken çok çok nadir touchwiz durduruldu hatası. Bunların dışında gerek grafikler gerek performans olsun kesinlikle iyiki de bu Romu yüklemişim diyorum. 4.3 Stocktan geçtim ve yüklemekte tereddüt eden varsa düşünmesin yüklesin derim.

***Google Play Store' daki kasmalar ve resimlerin gözükmemesi sorunu DNS ayarlarımı değiştirince düzeldi (8.8.8.8 - 8.8.4.4)

Düzenleme : Mesajı şu konuya yazdıgımı sanarak buraya yazmışım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
NFKeskin

NFKeskin

Üye
Yeni bir şey farkettim, benim telefonumdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü romu atmadan önce mesaj bildirimlerim normaldi. Romdan önce bildirimin üst tarafında mesaj atınca kişi bilgisi ve kısaca mesaj içeriği olurdu. Şimdi sadece bu şekilde. Önceden 2 parmakla tutup çekince tamamen mesajı orda görebiliyordum şimdi işe yaramıyor. Bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim

erkanbil

Üye
Titanium Backup ile ne var ne yok sildım :D 450 mb ram kullanımı var suan :D

serdar431

serdar431

Üye
Yeni bir şey farkettim, benim telefonumdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü romu atmadan önce mesaj bildirimlerim normaldi. Romdan önce bildirimin üst tarafında mesaj atınca kişi bilgisi ve kısaca mesaj içeriği olurdu. Şimdi sadece bu şekilde. Önceden 2 parmakla tutup çekince tamamen mesajı orda görebiliyordum şimdi işe yaramıyor. Bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim

Mesajlar/ayarlar/mesajı önizle kutucuguna tik koy dediğin gibi olacaktır

• Beğen
Tepkiler: NFKeskin

Üst Alt