cici60
Üye
-
Konu Sahibi
-
3)Ayarlar > Cihazım > Ekranı Kilitle > Kilit Ekranı Widgetları > Saat veya Kişisel Mesaj > Kişisel Mesaj > Kaydet > Kişisel Mesajı Düzenle > İstediğinizi yazın kaydedin.selamun aleyküm kardeş kilit ekranındaki yazıyı nasıl yazıyoruz bilgi verir misin?
malesef tüm samsugnlarda böyledostum allah razı olsun müthiş olmuş...fakat usta bu walpaper lar kırpmadan tam ekran duvar kağıdı olur mu...saygılar
güle güle kullanınKardeşim Eline, Emeğine Sağlık Mükemmel Bi Konu Teşekkür Ederim..
alman sürümü vardı bende, sonra türkiyeyi yükledim tek bi fark yok hiç boşuna yükleme kardeş sadece gereksiz uygulamaları kaldırkardeşim eline koluna saglik bundan daha guzel kunu anlatimi olmaz.... bende 4.3 un sizdirilmis surumu var arada fark var mi surum numarasida aynı ve gayet guzel çalışıyor. Tr romu yukleyim mi tavsiye eder misin.
Eyvallah . daraltmadan kastınız?Hocam note 3 deki ekrani daraltmayi bana bulabilirmisin
Ekranı ikiye bölüp uygulama koymayı diyosun sanırımiki18' Alıntı:Hani ekrani kücültüp kendine göre ayarlama gibi mesela ana ekranda hesapmakinesi yada suda var menüyü kücültme
aslında s3 için note 3 rom war herşey aynı oluyo ayarlar sensörler flnÜstetekini bulamazmisin
aynen ama cok fazla gözle görülür bi fark görmedim avrupayla türk romunda.. o programı biliyorum dostum ama titanium en kapsamlısıbir ara türkiye romu hiç çıkmıcak herhalde demiştim açık avrupayı kullanıyordum bir süredir bu romu yükledikten sonra gözle görülür bir hız artışı gördüm
ayrıca uygulamalarınız için google playde appbackup adlı root gerektirmeyen bir program var kullanabilirsiniz uygulamalarınızın hepsini apk olarak kaydediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?