cici60
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anllattığımın haricinde root yapmadnız umarımTitanium Backup Pro ile işe yaramayanları sılcektım rootladım ama super su actıgım zaman
eger sisteminizi 4.3 e yukselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak rootlamanız gerekmektedir diyor.
peki nasıl yapazrz..
Titanium Backup Pro ile işe yaramayanları sılcektım rootladım ama super su actıgım zaman
eger sisteminizi 4.3 e yukselttiyseniz, cihazınızı manuel olarak rootlamanız gerekmektedir diyor.
peki nasıl yapazrz..
Bana da normal geldi bi fark anlmadımdenedim çok güzel ve hızlı ama sanki şarz olayı biraz fazla tüketiyor gibi geldi bana
sarj olayını telefona hiçbirşey kurmadan deneyin 4.1.2 ile 4.3 arasındaki fark daha rahat belli oluyor 4.1.2 dede 4.3. dede sıfır program kurmadan denenmesi lazım yada onda kurulu olan her şeyi bunada kurarak deniye bilirsiniz çünkü programlarda şarja etki ediyorAnllattığımın haricinde root yapmadnız umarım
Bana da normal geldi bi fark anlmadım
böyle ayrıntılı anlatım baska biyer de zor bulunur tabiki yardımcı olurum herşey ayrıntılı şekilde açıklanıp anlatılmıştır en ufak sıkıntıda yorum atınız dönerim size((helal olsun baya ayrıntılı açıklamışsın arkadaşım +1 ...)) bize daha güncelleme resmi olarak gelmedi gelcekmı peki 3 gün oldu hala yok hergün bakıyorum kiese bağladım "cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor" diyor ne yapmalıyım arkadaşım benim telede bi el atsanız yardımını bekliyom androıde yeni geçtik nokiadan nokia bu kadar şatafatlı değildi hallediyorduk ama samsung s3 baya ayrıntılı tırsıyom baya güzelde anlatmışsın ayrıntılı ama işte bi yanlışlıkta elimizde kalmasın diye tırsıyom açıkçası :/
aynen katılıyorum arkdada çalışan uygulamalar olmadığı sürece ikiside gayet iyi gidiyo şarjı ama ben pek anlamadım acıkcası bataryada ikisde aynı gibieklediğinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızu indirip kurdum rootlu telefon kullanmak kadar güzel birşey yok root gerektiren uygulamalarımıda kurdum sonunda rom kurmaktansa orjinal sisteme root yetkisi vermek en iyisi bence
sarj olayını telefona hiçbirşey kurmadan deneyin 4.1.2 ile 4.3 arasındaki fark daha rahat belli oluyor 4.1.2 dede 4.3. dede sıfır program kurmadan denenmesi lazım yada onda kurulu olan her şeyi bunada kurarak deniye bilirsiniz çünkü programlarda şarja etki ediyor
aynen kardeşim fazla gereksiz uygulama varIse yaramayan uygulamalari sildim super hizlandi cmod kullaniyordum sunu soylim biseye yaramaz sizin dedigini programlari sildiginizde alin size safkan android derim tesekkurler paylasim icin
usbden cok geç doluyo normalde hele oyun oynarken sarjda eksiye düştüğünü bilirim oyuna bağlı birazda tabi ama telefon kilit ekranında hiç bi uygulama yok çok geç dolduruyo 2.30 3 saatte dolurması lazım dolurmazsa usb bozukturyükledim tüm adımlar tamam fakat usbden şarj olmuyor yani oluyor görünüyor ama şarj sürekli azalıyor.
odinle 4.1.2 aynı şekilde eski sürüme geçebilirsiniz.. donmalara karsı telefonu fabrika ayarlarına dön titanium backupla gereksiz uygulamları silmen yeterli olacaktırUsta bunu yükledimde ama şarj eski sürüme göre daha az dayanıyor ve günde 1-2 kere telefon donuyor bataryayı tak çıkar yapmazsam açamıyorum yardım edebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?