Galaxy S3 i9300 S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Linkler Güncellendi (09-02-2015)

Ne zaman, Ne, Nerde?
Note 2 portunu diosanız bitti o

nasıl yani samsung s3 e kitkat mı çıkartacak

Arkadaşlar romlarla ilgili linkler silinmiş bana güncel ve çalışan bir rom linki lazım. Diğer bütün proğramlar indirdim. Sadece rom kaldı

SIKI DURUN 4.4.4 GELİYOR !

ilk aşamalar..

kendim uğraştım koredeki s3 için yayınlanan 4.4.4 sürümü için boot ekranı gelmiyordu ilk başlarda sorunları yavaş yavaş çözdüm fakat rom bir türlü açılmadı bütün gelişticilere mesaj attım yemin ediyorum bıktım samsungun uyuz telefonlarından ve uyuz geliştiricilerinden hiç biri yardım etmiyor

Abi Olay S3 olması değil şuandaki durum S4 Romunu flashlamaya çalışmak ile aynı. Yalnızca adı S3 model farklı bizim S3 le orantılı değil yani, Bana olmaz diye geliyor.
yinede umarım başarırsın. Emeğin yeter güzel vaktine sağlık

Donanımları birebir aynı ram hariç. Birileri çalışmazmı demişti

Kim o çalışmazmış pehLink at hemen denicem

Şu android 4.3 linklerine bi el atın arkadaşlar.

Link cokmus. Rica etsem ilgilenir misiniz?Link cokmus. Rica etsem ilgilenir misiniz?

öğrenmek istediğim şu.
bu romu attıktan sonra samsung tarafından gelen güncelleştirmeyi cihaz üzerinden yapabilecekmiyiz

muratena

Üye
mrb benim sorunum s3 root attım ama şebeke sorunu veriyor imei kaçakmış sanırım bu imei nasıl yükleyebilirim?

karnel ve modem dosyaları var room ile birlikte aynı konu sayfasında yayınlanır linkleri bu dosyalar imei numaraları farklı olanlar için sorunu ortandan kaldırıyor kolay gelsin