harme2080
Üye
cwm kurmustum bi dahamı kuracağım.cwm kur kardeş sonra cıkartmadan zip sekllinde hafıza kartına att recovery aç instal de sec kur
hallettim kardeşim sağol.tel modifiye edildi diyor s3 bu rom bu 4.3 ü kurarsam bi sıkıntı olurmu yardım edermisin.emeğine sağlık kardeşim ne zamandır uğraşıyordum senin sayende başardım teşekkürler.
hafıza kartına atıyorum olmuyor yardım edermisin.
olur kardeşim sorun ama modem uygulmasını yüklersin bişeyi kalmazSelam öncelikle emeğine sağlık güzel olmuş bütün yazıları ve yorumları okuyamadim size bir sorum olacak benim tel yurt dışından geldi 1 yil oldu geldiğinde 50 tl verip imei sorununu giderdim ama şimdi 4.3 e geçmek istiyorum bir sorun olur mu imei konusunda cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. :-)
aynı dosyaları sorun cıkarmazKardeşim bu telefona uygun cwm ve root dosyası bulabilir misin
olur kardeşim sorun ama modem uygulmasını yüklersin bişeyi kalmaz
aynı dosyaları sorun cıkarmaz
wipe yaparsan teldeki yedeklerin gidebilir ama kasmaları yok eder herşeyi hafıza kartına at derim wipe kesin yapTeşekkür ederim hocam yükledim şuan imei eskisi gibi gözüküyo bi sorun yok galiba seri numarası değişti önce 00000000 dı şimdi bir numara yazıyor. Telde hiçbir dosya silinmedi rehber de dahil kayıtlı şifreler bile duruyor. Size son sorum ses açma + home + güç den wipe yi yapmaya gerek var mı şuan sadece çok az bi donma var o da yüklü uygulamalardan olsa gerek. ?
wipe yaparsan teldeki yedeklerin gidebilir ama kasmaları yok eder herşeyi hafıza kartına at derim wipe kesin yap
o kaydırma özelliği ancak 4.2.2 de varbenim bildiğim popup die google playde aratiosun çıkan uygulamalar ile ekranda bazı uygulamaları düzenlemeni sağlioHerşeyi eksiksiz yaptım gereksiz programları kaldırdım mükemmel oldu ne kasma var ne bişey ve şarjı gözle görülür şekilde daha iyi gidiyor 4.1 e göre kesinlikle! Allah razı olsun ellerin dert görmesin kardeşim. Şu güneş ışığı kaydırma ekranı şeysi de olsaydı 10 numara olacaktı aklım orda kaldı googleplay de bulamadım
bütün telefonlarım kaçaktı suan note 2 sahibiyim kaçak telefondan şaşma güncellemlerde şebek gider sadece oda cwm+root ve modem gelirhocam dünden belli bu mesajı düzeltiyorum.ilk şebeke var idi sonra gitti. dedim gitti.(tel bi de kaçak) sonra yukardan adımları tekrar yaptım çok şükür düzeldi şimdi ne kadar mutluyum bilseniz. konu için çok teşekkür ediyorum çok faydalı ve açık bir konu olmuş. emeginize sağlık. sayenizde artık kaçak ve güncel bir s3e sahibim.
s3 için 4.4 yok çıkmayacak samsung yeni açıkladıKlon imei s3 için 4.4 kitkat yokmu.
Cikmayacak duydum onu ama klon imei s3 icin custom rom vs yokmu 4.3 memnun degilims3 için 4.4 yok çıkmayacak samsung yeni açıkladı
Galaxy S III i9300 - ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12) - MaxiCepCikmayacak duydum onu ama klon imei s3 icin custom rom vs yokmu 4.3 memnun degilim
Link:Bende zaten bu yüklü.tesekkurler
Benim aradigim 4.4 oda internette goruyorum s3 yukluyorlar ondan sordum.Bende zaten bu yüklü.tesekkurler
Gectim klon imei s3 4.4.2 kitkat imei falan hicbir sorun yok bu romun üstüne kurdum simdi cok iyi olduBenim aradigim 4.4 oda internette goruyorum s3 yukluyorlar ondan sordum.
Yeni açtım konuyu sıcak sıcak buyrun;Klon imei s3 için 4.4 kitkat yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?