The Shadow
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zaten bulamayinca pasa pasa 4.3 uzerine cm 11 kurdum keyfime bakiyorum su an4.2.2 sızıntı 4.3 ten kötü bana göre. Özellikle boştayken bile su gibi akan şarj berbatti
aynenZaten 4.2.2'yi kurduktan sonra cm kuracaktin zahmete girmemis oldun
aynen bende MK6 ingiltere kurdum aralarından en iyisi o üzerine cm 11 kurdumMK6 var o iyiymiş sanırım
Üzerine kurunca farketmez ki... Triangle away için XXBLFB bootloader kurup sıfırlamalısın.aynen bende MK6 ingiltere kurdum aralarından en iyisi o üzerine cm 11 kurdumeee siz ne kullanıyonuz konuyu gören paylaşsın fikrini bi ara da s4 revolution kurmayı planlıyorum yalnız 4.3 te sayaç sıfırlanmıyor galiba triangle away destekli kernel yükleyip aynı şekilde sıfırlamaya çalışmama rağmen stock ta bile olmadı
Üzerine kurunca farketmez ki... Triangle away için XXBLFB bootloader kurup sıfırlamalısın.
Halledersineğer stock 4.3 te halledebilirsek XXBLFB bootloader ıyla bakacam yarın malum sayaç 30 larda canımı sıkıyo baya 1-2 olsa bişey demem de
odinden bootloader a yerleştirip flashlayacam demiHalledersindestekli kernel, root ve XXBLFB altı bootloader gerekiyor.
Cwm flashlanabilir de var lazımsa atarım yarınodinden bootloader a yerleştirip flashlayacam demiyarın benim kafa güzel olursa bi de pda ya falan koymayalım Sağol da asıl sorun şu XXBLFB çok eski bir firmware dolayısıyla benim bulmam zor ne o baseband a sahip bir rom ne de dosya var hepsi hotfile da...
iyi olur hiç farketmezCwm flashlanabilir de var lazımsa atarım yarın
Abi sayac sifirlamayi bir turlu anlamadim triangle away gormedi benim download modu. Bi ara sifirlayayim diyorum en son 210duÜzerine kurunca farketmez ki... Triangle away için XXBLFB bootloader kurup sıfırlamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?