s2 yüksek pil kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mezeli

Üye
    Konu Sahibi
s2 yüksek pil kullanımı
sabah açtım telefonu baktım şarjı %50ye düşmüş gece %100 de çıkarmıştım şarjdan kullanımına baktım %ler şu
android os:%82
ekran:%6
android sistemi%3
ortam:%3
arayıcı%2
google haritalar%2
hücre askıda%2

ve bunu görünce bi aksilik vardır diye telefonu yeniden başlattım pil yüzdesi %24de düştü ve hızla boşalıyor yardımlarını bekliyorum

mezeli

Üye
    Konu Sahibi
telefonu komple kapatım 2 3 saat şarj ettim açtım düzeldi sanırım şu an
ekran:%58
ortam sunucusu:%7
android sistemi:%3
android os:%3
google haritalar:%2

şu android 4 gelsede bi rahatlasak

klongs

klongs

Üye
android 4 geldi de şarjı gene dayanmıyor :D

enes122

enes122

Üye
powermax diye bi program war onu yukleyin internet felan kullanmadiginiz vakitte acik olsun sarz 2kati kadar gidiyo

PriZm

PriZm

Üye
bende android 4 ile şarj neredeyse 2 katına arttı hemde overclocklu haldeyken.sizde bir sorun var.

----------Eklendi @ 16:11:37 ---------- Yazıldı @ 16:10:52 ----------

sabah açtım telefonu baktım şarjı %50ye düşmüş gece %100 de çıkarmıştım şarjdan kullanımına baktım %ler şu
android os:%82
ekran:%6
android sistemi%3
arayıcı%2
google haritalar%2
hücre askıda%2

ve bunu görünce bi aksilik vardır diye telefonu yeniden başlattım pil yüzdesi %24de düştü ve hızla boşalıyor yardımlarını bekliyorum

evet sizde bir sorun var android os aşırı derecede yüksek şarj yiyor.en fazla % 10 falan olması gerekliydi.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
android 4'ün şarj konusunda etkili olduğunu söyleyen bi kaç kişi daha duydum.. ama android arkaplanda otomatik açılan uygulamaları engellemediği sürece şarj konusu sıkıntı olmaya devam edecektir.. iphone 4s kullanan arkadaşlarım var şarjları 3 gün gidiyo.. çıldırcam..:vur

enaa_881

enaa_881

Üye
android 4'ün şarj konusunda etkili olduğunu söyleyen bi kaç kişi daha duydum.. ama android arkaplanda otomatik açılan uygulamaları engellemediği sürece şarj konusu sıkıntı olmaya devam edecektir.. iphone 4s kullanan arkadaşlarım var şarjları 3 gün gidiyo.. çıldırcam..:vur

kardeş S2 yi de eğer telefon gibi kullanırsan zaten S2 de 4 gün gittiği oluyor. arkadaşın internet için çok kullanmıyosa ondan gidiyodur

hakanserce007

Üye
benim htc wildfire s, şarjı minimum iki gün, maksimum üç gün gidiyor, ancak aşırı mesajlaşmıyorum ve öle çok internete girmiyorum..

klongs

klongs

Üye
arkaplani sinirlayabiliyorsun artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt