S2 ye Denk Telefon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

Üye
kuzum kizma
mali 400 hd ekran desteklemez tabiki zaten s3 un ekrani vga
ayrica s2 cok kullanmis gibi konusmussun birak isin ustalari yorum yapsin

arkadasım saçmalamayın tabikide destekliyor!
desteklemese
1080P video çekme - Oynatma
720p S3 ekranını calıstırabilirmiydi neyin kafasındasınız siz?!?

Tepkiler: MasteLaa
Xiaomi Mi2 hatta ondan kat kat iyi ama çin telefonu

Tepkiler: abandonware

cliolar

Üye

sendemi kuzu ironi yaptim ama sinirden kimse yazdigimi tamamen okumamis ben s3 kullaniyorum 1280*720 ekran var.Arkadasda mali 400 hd desteklemiyo diyince dedim bukadar olur onun icin birak yorum yapsinlar biz ogrenelim

MasteLaa

Üye
biliyorum ironi yaptim ama millet tartismakdan yazdigimi okumamislar
Sonuna eklesene yahu ironidir diye sinirlerim ayar oldu zaten adama kızmışım son zamanlarda herkes bana mı karşı anlamıyorum yanlış anladıysam kusura bakma

- - - Eklendi - - -

sendemi kuzu ironi yaptim ama sinirden kimse yazdigimi tamamen okumamis ben s3 kullaniyorum 1280*720 ekran var.Arkadasda mali 400 hd desteklemiyo diyince dedim bukadar olur onun icin birak yorum yapsinlar biz ogrenelim
Şimdi anladım kuzum Yahu cidden sinirimi bozdu adam üstüne sen yazdın ne bileyim ironi yaptığını keşke ekleseydin sonuna

cliolar

Üye

s3 kullanan biri olarak o soylediklerim ciddi olabilirmi ? alaskina.Senin sinirlerin bozulmus bence. ben orda senin usta oldugunu ve konu hakkinda bilgili oldugunu dusundugum icin oyle dedim ayrica s2 kullandigini bildigim icin ole dedim

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
s3 kullanan biri olarak o soylediklerim ciddi olabilirmi ? alaskina.Senin sinirlerin bozulmus bence. ben orda senin usta oldugunu ve konu hakkinda bilgili oldugunu dusundugum icin oyle dedim ayrica s2 kullandigini bildigim icin ole dedim

Ben normalde aşırı sakinimdir

Konu Sahibi

teşekkürler kuzum sinirlenmem tamam yanlış bilgiye tahammül edemiyorum

Allah muhabbetinizi arttırsın şimdi s2 ye denk telefon olarak huwai xperia s bi tane daha çin malı vardı başka ama kavga etmeden

MasteLaa

Üye
Allah muhabbetinizi arttırsın şimdi s2 ye denk telefon olarak huwai xperia s bi tane daha çin malı vardı başka ama kavga etmeden

S2 ye denk telefon alabiliyorsan bosver huawei felan ne yapacaksin s2 almayacaksan xperia s e bak..sensetion xe ye de bir goz atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...