+1arkadasim bi internet kafeye gitme sansin yok mu senin
Romu zip seklinde sd karta at sonra telefonu kapat. recovery modu ac ordan flashlaneyse yarın gidicem bide cwm yükledikten sonra bende wanam lite 14.6 romu var onu nasl yüklicm
bahsettigin rom kacinci versiyon ?telin sürümü 2.3.3 sorun çıkarmaz dimi
Bisey olmazwanamlite 14.6 android sürümü 4.1.2
wipe data cache dalvik cache system yap sonra romu kurtmm çok çok saol ilgilendiğin için yarn cwm attıktan sonra atıcam romupeki wipeleri romu atmadan öncemi atim yoksa sonrami yoksa hiç atmayıyımmı çünkü romun üstünde no-wipe yazıyor
tmm çok çok saol ilgilendiğin için yarn cwm attıktan sonra atıcam romupeki wipeleri romu atmadan öncemi atim yoksa sonrami yoksa hiç atmayıyımmı çünkü romun üstünde no-wipe yazıyor
Hayır. Wipe sdcard veya /data/media yaparsan wipe atar.onlar nasıl oluyorbide wipeler sdcarda da format atıyomu yani telin 10gblik kısmına
Kerneli indirip sd karta atiyosun recovery den install sd card diyosun yukluyoronlar nasıl oluyorbide wipeler sdcarda da format atıyomu yani telin 10gblik kısmına
resim atsana bi odindentmm saolun romu yüklimde kernelide atarızteli pcye download modda bağladm odini açtım ama teli tanımadı driverleri yükledim gene olmadı