Tavsiye S2 Ye Cwm Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
S2 Ye Cwm Yüklemek
bir türlü yükleyemedim tel rootlu ve 2.3.3 yüklü

Narutodth

Narutodth

Üye
Dosyayi indirin odinden pdayi secin ordan indirdiginiz dosyayi bulun flashlayin.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
pcsiz olmazmı yarom managrr ile cwm .zipi yüklesem olmazmı

Emre_o6

Emre_o6

Üye
arkadasim bi internet kafeye gitme sansin yok mu senin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
neyse yarın gidicem bide cwm yükledikten sonra bende wanam lite 14.6 romu var onu nasl yüklicm

Narutodth

Narutodth

Üye
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
telin sürümü 2.3.3 sorun çıkarmaz dimi

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
wanamlite 14.6 android sürümü 4.1.2

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok çok saol ilgilendiğin için yarn cwm attıktan sonra atıcam romupeki wipeleri romu atmadan öncemi atim yoksa sonrami yoksa hiç atmayıyımmı çünkü romun üstünde no-wipe yazıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
tmm çok çok saol ilgilendiğin için yarn cwm attıktan sonra atıcam romupeki wipeleri romu atmadan öncemi atim yoksa sonrami yoksa hiç atmayıyımmı çünkü romun üstünde no-wipe yazıyor
wipe data cache dalvik cache system yap sonra romu kur

• Beğen
Tepkiler: Metin137
Narutodth

Narutodth

Üye

Önce wipeler sonra rom google da bi ton kernel var bide az şarj yiyen az ram yiyen o.c için falan onlarada bakabilirsin

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
onlar nasıl oluyorbide wipeler sdcarda da format atıyomu yani telin 10gblik kısmına

Narutodth

Narutodth

Üye
  • Beğen
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun romu yüklimde kernelide atarız :Dteli pcye download modda bağladm odini açtım ama teli tanımadı driverleri yükledim gene olmadı

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
resim atamam zaten net cafeden yaptım sadce odin teli görmüyor download modaa ama normalde bellk olarak görüyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt