s2 mi iphone 4 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
Bak biz sana diyoruzki eger iphone alicaksan en dusuk 4s. 4 le tasarımı aynı donanımla fiyat farki var.ayrica suan satilan 4 ler 8 gb en ucuzu oda 950 -1000 arasi.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
oha 8 gb en ucuzu 900 tl mi olur 16 gb ye 1000 tl diyolar

MrExpert

MrExpert

Üye
Sanabir ip4 kullanıcısı olarak söylüyorum güncel oyunlarda kasmıyor ama bu sadece 1 yıl daha sürer kasma olayı şöyle mesela ironmen ilk zamanlarda kasıyordu sonra oyun güncellendikten sonra kasma diye birşey kalmadı bu yazılımsal ki güncellemelerle düzeltiliyor.

Ama ben sana daha akılcıl bir çözüm önereyim 1000tl bütçen varsa 100tl daha koy 1100tl nexus4 al hem 2-3 yıl oyunları rahat oynarsın hemde 2 yıl daha güncelleme desteği olur.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
İp4 un retinası tasarımı menulerin cok akıcı olması ios olması benim hoşuma gidiyor. S2 ninde sade tasarımı performansı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasinda kaldim başka telefon almaya niyetim yok galiba :) ip4 ün 16gb fiyatı nedir . Birde benim anlayamadığım birşey var bu iphoneler neden pahalı? Bende ace2 var arkide ip4 var ace 2 800mhz cift cekirdek ip4 1000ghz tek cekirdek olmasina karsin ip4 un menuleri daha akici internette kasma yapmiyor bu neden !

ChasingTheSun

Üye
Kardeşim şimdi burda herkes kendi telefonunu savunacak tabi ki.Hatta konu canlanırsa buralar s2 fandroidleriyle ya da Apple tüketicileriyle dolacak.Bence birisi telefon alacaksa ilk önce kendi içinde beğenerek almalı.Sonuçta ucuz bişey değil milyarlık cihazlardan bahsediyoruz.Ama ben şunu söyleml istiyorum 6 ay önce 3GS aldım ikinci el ve şimdi 9 günlük sıfır iPhone 4 8GB kullanıcısıyım.Sıfır S2 var mı hala bilmiyorum ama bence en önemli konu garanti.Türkiyedeki tüm iPhone lara teleservice bakıyor ve telefon geldiği gibi yazılım atıyorlar.Yazılımla olmadıysa ve kullanıcı hatası da görünmüyorsa tak 0 cihaz gönderiyorlar.Alacağın s2 ye kimbilir hangi firma bakacak ve o firmanın da telefonu değiştirip değiştirmeyeceği muallak.Ben burda başta dediğim gibi olmak istemiyorum ama dediklerimi okuyanlar hak verecektir

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ;) ne kadara aldın memnunmusun keşke başka tel alsaydım dediğin oldu mu

frk uzn

frk uzn

Üye
İp4 un retinası tasarımı menulerin cok akıcı olması ios olması benim hoşuma gidiyor. S2 ninde sade tasarımı performansı hoşuma gidiyor. Bu ikisi arasinda kaldim başka telefon almaya niyetim yok galiba :) ip4 ün 16gb fiyatı nedir . Birde benim anlayamadığım birşey var bu iphoneler neden pahalı? Bende ace2 var arkide ip4 var ace 2 800mhz cift cekirdek ip4 1000ghz tek cekirdek olmasina karsin ip4 un menuleri daha akici internette kasma yapmiyor bu neden !

bak kardeşim bu iş öyle kağıt üstünde donanıma bakmayla olmuyo yok 3 cekırdeklıymıs bılmemne ios sistemi cihazı hayatta yormaz o kasmamaların nedenide bu. Oyunlara gelelim google binlerce cihaza oyun yapıyo tabi uyum sorunuda oluyor ama apple kendi cihazlarına yaptıgı için daha iyi ve verimli :oke: tekrar dedıgım gııb iphone 4 16gb fiyatı 1400- 1500 onun yerine 4S alınır oda 1500 e gördüm geçen bi katalogda

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
16gb yokmus piyasada dogrumudur ? Bugun teknosa ve mediamart a sorduydum 16gb yok 8gb uretiliyo dediler o da 1000 tl civariydi.

ChasingTheSun

Üye
Haklısın ;) ne kadara aldın memnunmusun keşke başka tel alsaydım dediğin oldu mu
Ben Sakaryada yaşıyorum buradaki hiçbir Turkcell bayide iPhone 4 kalmamıştı.Telefonu bu gezi parkı olayları falan tam canlandığı günlerde aldım dolar uçmuştu o günlerde.Aveadan 1100 TL ye aldım mecbur.
Ayrıca da hiçbir sorun yok telefonumdan cok memnunum 3GS den sonra.Her işimi görüyor hem de tahmin ettiğimden daha hızlı.
Ve 1 ay boyunca 16 gb aradım 0 hiçbir yerde yok.8 gb de kullanmayı bilirsen yetiyor bunu forumdaki diğer konularda da görebilirsin zaten.
Yine baya yazmışım umarım yardımcı olur sana :)

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar iphone 4 un 16gb'ı piyasada yokmuş. 2. El iphone 4s mi aliyim s2 mi. İphone 4s in 2. Elini 1000tl ye bulabilirmiyim temizinden.

frk uzn

frk uzn

Üye
Arkadaslar iphone 4 un 16gb'ı piyasada yokmuş. 2. El iphone 4s mi aliyim s2 mi. İphone 4s in 2. Elini 1000tl ye bulabilirmiyim temizinden.
bulman zor çünkü bende araştırdım birsürü telefoncuya gittim kiminin garantisi yok kiminin orta tuşu bozuk kimi kaçak enson sinir oldum sıfır 4 aldım kafam rahat :pro:

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ip4 16gb temizinden 800 e falan alırım :) ace 2 ile takas edip üstüne para katarım :pro:

frk uzn

frk uzn

Üye
İyi hayirli olsn simdiden temiz bulabilrsin umarim

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ilginiz icin :) iphonede olmazsa olmaz dediginiz programlar nelerdir

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Saolun ilginiz icin :) iphonede olmazsa olmaz dediginiz programlar nelerdir

Facebook - Facebook Messenger - Twitter - Whatsapp - Ntvspor - Mynet - LigTv - Shazam - Fanatik - LiveScore - Radyo - Titan Player - YouTube. Benimkiler bunlar

dekur78

Üye
Bence iphone 4 al

Takipçi Satın Al

Üst Alt