klongs Üye intikam19' Alıntı: Arkadaslar benim telefonda bu durumda. Telefon aciliyor cep telefonu unlem isareti ve bilgisayar resmi var ne yapmam gerekiyor lutfen yardim galaxys2 Genişletmek için tıkla ... download moda alıp firmware i flaşlarsan düzelir
intikam19' Alıntı: Arkadaslar benim telefonda bu durumda. Telefon aciliyor cep telefonu unlem isareti ve bilgisayar resmi var ne yapmam gerekiyor lutfen yardim galaxys2 Genişletmek için tıkla ... download moda alıp firmware i flaşlarsan düzelir
intikam19 Üye klongs' Alıntı: download moda alıp firmware i flaşlarsan düzelir Genişletmek için tıkla ... Sorunda orda zaten kardesim download moduna alinmiyor, uc tus islevini gormuyor, download moduna alinmiyor, yapmadigim bisey kalmadi. Yurtdisi cihazi, samsung servisine gondersem ucret karsiligi yaparlarmi acaba
klongs' Alıntı: download moda alıp firmware i flaşlarsan düzelir Genişletmek için tıkla ... Sorunda orda zaten kardesim download moduna alinmiyor, uc tus islevini gormuyor, download moduna alinmiyor, yapmadigim bisey kalmadi. Yurtdisi cihazi, samsung servisine gondersem ucret karsiligi yaparlarmi acaba
klongs Üye intikam19' Alıntı: Sorunda orda zaten kardesim download moduna alinmiyor, uc tus islevini gormuyor, download moduna alinmiyor, yapmadigim bisey kalmadi. Yurtdisi cihazi, samsung servisine gondersem ucret karsiligi yaparlarmi acaba Genişletmek için tıkla ... ücret karşılığı yaparlar
intikam19' Alıntı: Sorunda orda zaten kardesim download moduna alinmiyor, uc tus islevini gormuyor, download moduna alinmiyor, yapmadigim bisey kalmadi. Yurtdisi cihazi, samsung servisine gondersem ucret karsiligi yaparlarmi acaba Genişletmek için tıkla ... ücret karşılığı yaparlar
61semih Üye ibalaban83' Alıntı: ibrahimbalaban83@gmail.com s2 var elimde jtag gerek nasıl ulaştırabilirim size Genişletmek için tıkla ... konu açılalı aylar olmuş... alsana bir hortlatma vakkası daha tey allahım
ibalaban83' Alıntı: ibrahimbalaban83@gmail.com s2 var elimde jtag gerek nasıl ulaştırabilirim size Genişletmek için tıkla ... konu açılalı aylar olmuş... alsana bir hortlatma vakkası daha tey allahım
Aybin.Kilic Üye 61semih' Alıntı: konu açılalı aylar olmuş... alsana bir hortlatma vakkası daha tey allahım Genişletmek için tıkla ... Adam hort yapmamış bu konuda çözüme ulaşan ve yardımcı olan kişilere ulaşmak istemiş. Biraz mantıklı olun
61semih' Alıntı: konu açılalı aylar olmuş... alsana bir hortlatma vakkası daha tey allahım Genişletmek için tıkla ... Adam hort yapmamış bu konuda çözüme ulaşan ve yardımcı olan kişilere ulaşmak istemiş. Biraz mantıklı olun