ka_za Üye codblackops2' Alıntı: maalesef anqara diye bir şehir yok Genişletmek için tıkla ... Hahah harbiden nolmus ankaralıysada
codblackops2' Alıntı: maalesef anqara diye bir şehir yok Genişletmek için tıkla ... Hahah harbiden nolmus ankaralıysada
codblackops2 Üye ka_za' Alıntı: Hahah harbiden nolmus ankaralıysada Genişletmek için tıkla ... Yalnız adam ciddi ciddi kavgaya çağırıyor '
ka_za' Alıntı: Hahah harbiden nolmus ankaralıysada Genişletmek için tıkla ... Yalnız adam ciddi ciddi kavgaya çağırıyor '
DJ Beyhan Üye biz ace2ye kotu telefon demiyoruzki s2 ile ayni kefene koyulupta yorumlanmasina sasirdik okadar olay bu sadece ace2 s2nin yanindan geçemez bunu kime sorsan söyler zaten
biz ace2ye kotu telefon demiyoruzki s2 ile ayni kefene koyulupta yorumlanmasina sasirdik okadar olay bu sadece ace2 s2nin yanindan geçemez bunu kime sorsan söyler zaten
erhank98 Üye gredyy06' Alıntı: Aşığım ace 2ye hayırdır sorun mu var?!? Anqaraya gelin de sorununuzu bi çòzelim.. Genişletmek için tıkla ... pardon abi biz ßur$@lıyız möhhöh
gredyy06' Alıntı: Aşığım ace 2ye hayırdır sorun mu var?!? Anqaraya gelin de sorununuzu bi çòzelim.. Genişletmek için tıkla ... pardon abi biz ßur$@lıyız möhhöh
ka_za Üye codblackops2' Alıntı: Yalnız adam ciddi ciddi kavgaya çağırıyor ' Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ben adanalıyım. Anqara dedigin nedirki adananın yanında kavga konusunda
codblackops2' Alıntı: Yalnız adam ciddi ciddi kavgaya çağırıyor ' Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ben adanalıyım. Anqara dedigin nedirki adananın yanında kavga konusunda
Samet.25 ka_za' Alıntı: Hayırdır ben adanalıyım. Anqara dedigin nedirki adananın yanında kavga konusunda Genişletmek için tıkla ... Ankara da kavga genelde Cebeci tarafların da çıkar. Dt
ka_za' Alıntı: Hayırdır ben adanalıyım. Anqara dedigin nedirki adananın yanında kavga konusunda Genişletmek için tıkla ... Ankara da kavga genelde Cebeci tarafların da çıkar. Dt