Telefon Tavsiyesi s2 den one s e gecilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
s2 den one s e gecilir mi
Babam kısa süreliğine yurt dışına gitcek ordan one s aldirtmayi düşünüyorum kar zarar olmicak s2 yi satcagim para ile aynı fiyata gelcek sizce mantıklı mi s2 yi bırakıp one s almk yurtdışında one x in falanda ucuz olduğunu biliyorum ama one x ile s3 cok kaba duruyor onun için one s almayı düşünüyorum birde 16 gb dahili hafıza yetmeyebilir onun için bu telefonda otg özelliği var mı sorularim bunlar

s3 yada one x e gec bari. Farki hissetmezsin one s te. Belki kamera falan daha iyi gelir.

- - - Eklendi - - -

bence kaba falan degil one x ve s3

Twüt

Üye
Açıkçası ben olsam geçerdim. Senin tercihin.

one x in beyaz rengini yakından incelemeni tavsiye ederim

- - - Eklendi - - -

samsung'un güncelleme desteği daha iyi bence hTC ye göre Samsung Galaxy SII Samsung'un 2. Amiral Gemisi one x ise sümüklünün teki

alacaksan hTC One X al veya ip4s al

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
one x in beyaz rengini yakından incelemeni tavsiye ederim

One s almassam one x alırım da zaten one s testlerde falan one x i geciyor birde telefon cok kibar duruyor tek sorunu hafizasi az otg destegi varmı cihazin ?

cyber

Üye
tüm androidde otg vardır one s in s4 işlemcisi ile one x i geçtiği doğru one s alırken dikkat et 1.5 ghz hız olsun kutunun arkasında 1.5ghz dual core yazıyosa s4 işlemcilidir

tüm androidde otg vardır one s in s4 işlemcisi ile one x i geçtiği doğru one s alırken dikkat et 1.5 ghz hız olsun kutunun arkasında 1.5ghz dual core yazıyosa s4 işlemcilidir

her androidde otg yoktur hacı yanlış biliyorsun örneğin wonder ve one x te yok

- - - Eklendi - - -

One s almassam one x alırım da zaten one s testlerde falan one x i geciyor birde telefon cok kibar duruyor tek sorunu hafizasi az otg destegi varmı cihazin ?

bende bilmiyorum bence geçme ama geçeceksen yeni birşeylere geçki değsin (bkz.One X,S3)

Hex4d0r

Üye
Birde Siyah olanı aldırtma kaplama problemi vardı en son. Düzelttiler mi son durum ne bilmiyorum. Takip etmiyorum. One X aldım düşünmüyorum artık

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
S4 işlemcisi olanı alcam zaten avrupada s4 var bide kaplama sorunu düzelmis de otg varsa süper olur

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
One x in sorunlari güncellemelerle tamamen giderilmiş mi peki oyunlarda kasma falan

cortex47

Üye
htc ürünlerinde usb otg yok. samsungların çoğunda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...