Telefon Tavsiyesi Galaxy S değiştirilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S değiştirilir mi ?
Arkadaşlar daha yeni ikinci el galaxy s aldım pek fazla olmadı daha doğrusu. 3-4 ay falan oldu. Bir akrabam yurtdışından telefon getirebilme ihtimali var Türkmenistan ve Dubai. Orda da şuan alabileceği Galaxy S2 tarzı telefonlar var. Teknoloji bayağı hızlı HTC One X çıktı bile S3 de gelcek sanırsam. S ile devam edip hiç masraf yapmadan iki yıl sonra mı değiştiririm yoksa şimdi değiştireyim mi ? Ayrıca değiştirmez isem galaxy s'e batarya alacağım. Rom işlerine girmedim daha sanırım onu da güzel bir rom bulup yapıcam. Siz ne yapmamı önerirsiniz ? Yani telefonumu satıp oradan 600 dolara falan S2 almak pahalıya mı gelmiş olur ? Eğer bu fırsatı kaçırırsam daha gelmez yani yurtdışından telefon alma işi.

klongs

klongs

Üye
​bence değiştir

Türe

Türe

Üye
htc one s e bakmanı öneririm

fnldstntn

Üye
Telefonun hangi özelliklerini en çok kullanırsın...Mesela galaxy s in kamerası biraz düşük ve hd oyunlarda eski kaldı bunlar senin için önemsizse değiştirme fakat bek kamerayı çok kullanırım oyunda çok oynarım diyorsan değiştir....ve son olarak Sony Xperia S e de bir bak derim iyi bir seçenek..

by*cambaz

Üye
bence değiştir

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S veya HTC One S sanırım orda daha pahalıymış. Fiyat aynıysa düşünebilirim. S yerine Neo alcaktım ancak sony kasıyor gibi arc vardı arkadaşım da menü kasım kasım. Gerçi bunlar çift çekirdekli kasmaz ama ne bileyim sony kalitesi biraz kötü geliyor bir de incelediğim videolarda xperia s'in kamerası 12 MP ve exmor sensöre göre daha kötü gibi geldi. S2 ile karşılaştırma videosunu izledim. HTC One S'i de beğendim onu da düşünebilirim. Tüm yorum yapanlara teşekkür ederim. Fikirlerini bekliyorum.

aleranol

aleranol

Üye
one s güzel cihaz fakat one x in ekranı çok üstün yani kullanırken çok zevk verecektir. Eğer alırsan ki al one x e bak. One s de güzel fakat boyutu önemli değilse ve ekrana baktıkca zevk almak istersen one x e bak. Gs2 aldırma o gereksiz artık onu da geri saflara atacak süper telefonlar geldi. Telefon aldır ve ya one x aldır yada one s. Xperia nın kamerası iyiyse git n8 al :) camı felan kötü.

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X öğrenci adam için çok pahalı gibi geliyor bana :D

teknoloq

Üye
Telefonun nasil memnunmusun ? Memnunsan birak alma

Xhead

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar telefondan memnunum her yorumun için sağolun :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt