aleranol
Üye
note ile one x ayni cozunurlukte hatta super amoled hd s-lcd2 den daha agir s-lcd super amoled hd den daha iyi diyorsan git bir amolesi arastir ve note gingerbreadde ve mali t400 gpu su var one x te geforce gpusu var 12 cekirdekli bu 12 cekirdek ne icin var cozunurluk icin var custom rom sanki sadece one x temi var allah askina
s2 ile one x arasinda cok bir fark yok ve aralarinda 650 tl lik fark var sen kazik yemek istiyorsan tepsi gibi telefonu alirsinve s2 1 senelik telefon ustelik sen birde s3 u dusun
custom romlu olan videolara bak gerçekten de çok iyi. Ben tepsi gibi telefon seviyorum varmı? Belki her mesajımda demişimdir benim için ekranı ve kasası çok önemli ki beni etkileyen de zaten bunlar. Tegra3 ü en fazla 2-3 ay içerisinde güncellemelerle adam ederler eminim. Note almayı da düşündüm kötü diyemem ama henüz liseliyim ne kadar iri yapılı da olsam belirli bir sınır var
cebime sığar belki ama her gün 2 kere otobüse biniyorum oturunca da açıkcası yemez hani kocaman incecik. Kırılır falan diye oturamam da. Benim zevkime göre one x lumia 900 ve 4s çol güzel ama 4s in ekranı küçük, lumia900 de daha gelişmiş bişi isterim. Bu durumda benim için en iyisi one x ve bunu sonuna kadar savunurum(pil ömrü hariç). Tabi abartmadan ve diğer telefonların üstünlüklerini de biliyorum ve onları da küçük düşürecek değilim.