Püf Noktası S View

Sponsorlu Bağlantılar

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
    Konu Sahibi
S View
Arkadaşlar galaxy note 3 için 30 tl ye bir kapaklı kılıf aldım s view uygulaması aktif olmadı acaba bir ayarmi gerekli ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende s4 mini var bende s kapak kullanıyorum note 3te aynı mı bilmiyorum dene belki aynıdır ayarlar cihazım sekmesi s görünüm kapağı var oraya tik koy

salih2391

Üye
kardes yan sanayi almisindir kapagı sok kapagin altinda 2 tane metal çip olması gerekli eger o yoksa kucuk penceren çalışmaz kapagın orjinali ise en son 117 tl di media markette ben aldim sorunsuz calisiyor ve oldukca kullanıslı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kardes yan sanayi almisindir kapagı sok kapagin altinda 2 tane metal çip olması gerekli eger o yoksa kucuk penceren çalışmaz kapagın orjinali ise en son 117 tl di media markette ben aldim sorunsuz calisiyor ve oldukca kullanıslı

Aynen arkadaslar cakma kapak aldi ozellik desteklemiyor

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben türkcellden almıştım 89 tl yazıyordu

TheMadness

TheMadness

Üye
İnternet üzerinden alın hem orjinal hem ucuz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
S3 için S View var mı acaba bende flip var aldığımda tek bu vardı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende mediamarktten aldim zaten orji kendini belli ediyor
Alali 4 ay oldu herhangi bir deformasyon yok kapakta ilk günkü gibi neredeyse :)
yok bendeki de sağlam orjinal kapaktan daha kalın gibi hatta daha kalite bir plastik her yere fırlatabiliyorum :)
S3 için S View var mı acaba bende flip var aldığımda tek bu vardı.
var ama wiew özelliği yok heralde gerçi rom mom halledersin sen :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yok bendeki de sağlam orjinal kapaktan daha kalın gibi hatta daha kalite bir plastik her yere fırlatabiliyorum :)

var ama wiew özelliği yok heralde gerçi rom mom halledersin sen :D

Bende 25 tl ye bi tane cakma alicam farkli renkleri var cakmasinin degisiklik olsun :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende 25 tl ye bi tane cakma alicam farkli renkleri var cakmasinin degisiklik olsun :)
mavi falan olabilir aslında :) ben bi alışveriş merkezinde gördüm çokta kaliteli birşeye benziyordu siyah kırmızı ama cüzdanlıydı istersen cüzdandan ayrılıp silikon oluyordu ya da yan koyup stand yapabiliyordun film izlemek için falan güzeldi baya alsammı diye muallakta kaldım çünkü s-wiew ince ve şık duruyor ama kartlar için cüzdanlılar güzel :=
İnternette var gibi gördüm ama bir bilgim yok ondan sordum
var hatırladım ben cihazı alırken bi bayanda s3 almıştı turuncu s-wiew almıştı arattırıp bakmıştı. Ama yine de netten bak yanıltmıyim :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mavi falan olabilir aslında :) ben bi alışveriş merkezinde gördüm çokta kaliteli birşeye benziyordu siyah kırmızı ama cüzdanlıydı istersen cüzdandan ayrılıp silikon oluyordu ya da yan koyup stand yapabiliyordun film izlemek için falan güzeldi baya alsammı diye muallakta kaldım çünkü s-wiew ince ve şık duruyor ama kartlar için cüzdanlılar güzel :=

var hatırladım ben cihazı alırken bi bayanda s3 almıştı turuncu s-wiew almıştı arattırıp bakmıştı. Ama yine de netten bak yanıltmıyim :)

Cundanli almam onlar biraz bayan işi cantada gezdirmelik yani :)
Mavi bordo yada sari olabilir :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
S4 e s view kapak alma ihtimali varmi

alical33

alical33

Üye
s viev içim kapağın içinde çip olması lazım ama yan sanayide düzgün çalışmıyor bi çalışıyor bi çalışmıyor bende orjinalini aldım 100 tl ye

Son düzenleme:
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@alical33 mesajınızın tamamını lütfen büyük harflerle yazmayın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt