kardes yan sanayi almisindir kapagı sok kapagin altinda 2 tane metal çip olması gerekli eger o yoksa kucuk penceren çalışmaz kapagın orjinali ise en son 117 tl di media markette ben aldim sorunsuz calisiyor ve oldukca kullanıslı
bendeki orjinal o zamanAynen arkadaslar cakma kapak aldi ozellik desteklemiyor
ama arkasında samsung yazmıyor 
bendeki orjinal o zamanama arkasında samsung yazmıyor
![]()

Ben türkcellden almıştım 89 tl yazıyordu

S3 için S View var mı acaba bende flip var aldığımda tek bu vardı.
yok bendeki de sağlam orjinal kapaktan daha kalın gibi hatta daha kalite bir plastik her yere fırlatabiliyorumBende mediamarktten aldim zaten orji kendini belli ediyor
Alali 4 ay oldu herhangi bir deformasyon yok kapakta ilk günkü gibi neredeyse![]()

var ama wiew özelliği yok heralde gerçi rom mom halledersin senS3 için S View var mı acaba bende flip var aldığımda tek bu vardı.

yok bendeki de sağlam orjinal kapaktan daha kalın gibi hatta daha kalite bir plastik her yere fırlatabiliyorum
var ama wiew özelliği yok heralde gerçi rom mom halledersin sen![]()

İnternette var gibi gördüm ama bir bilgim yok ondan sordumS3 te o ozellik yok dostum saat vs gostermez
İnternette var gibi gördüm ama bir bilgim yok ondan sordum

mavi falan olabilir aslındaBende 25 tl ye bi tane cakma alicam farkli renkleri var cakmasinin degisiklik olsun![]()
ben bi alışveriş merkezinde gördüm çokta kaliteli birşeye benziyordu siyah kırmızı ama cüzdanlıydı istersen cüzdandan ayrılıp silikon oluyordu ya da yan koyup stand yapabiliyordun film izlemek için falan güzeldi baya alsammı diye muallakta kaldım çünkü s-wiew ince ve şık duruyor ama kartlar için cüzdanlılar güzel :=var hatırladım ben cihazı alırken bi bayanda s3 almıştı turuncu s-wiew almıştı arattırıp bakmıştı. Ama yine de netten bak yanıltmıyimİnternette var gibi gördüm ama bir bilgim yok ondan sordum

mavi falan olabilir aslındaben bi alışveriş merkezinde gördüm çokta kaliteli birşeye benziyordu siyah kırmızı ama cüzdanlıydı istersen cüzdandan ayrılıp silikon oluyordu ya da yan koyup stand yapabiliyordun film izlemek için falan güzeldi baya alsammı diye muallakta kaldım çünkü s-wiew ince ve şık duruyor ama kartlar için cüzdanlılar güzel :=
var hatırladım ben cihazı alırken bi bayanda s3 almıştı turuncu s-wiew almıştı arattırıp bakmıştı. Ama yine de netten bak yanıltmıyim![]()