S E xperia arc s satılıp n 9 alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
S E xperia arc s satılıp n 9 alınırmı
yazdan berı xperia arc s telefonum var n9 da hosuma gıdıyor sızde alınırmı bılgı edınıyım dedım sımdıden tesekkurler arkadaslar

MrExpert

MrExpert

Üye
Tavsiye etmem :hmmm

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ben kesinlikle almam Işletim sistemi olarak symbian bitik durumda. Android uygulamalar Daha çok tabi burada senin ne amaçlı kullanacağına bağlı

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
androıdı ılk aldıgımda oyun vs baya yukleyıp kullanıyordum sımdı ıse whatsapp facebookmessenger ıddaa maclarına bakıyorum yanı bunları n9 dada yapabılırım heralde kullanan varsa yardımcı olsun meego telefona destek cıkmıyor dıye nokıa mıcrosoftla anlastıgı ıcın telefonun gelecegı olmadıgından almamısdım yoksa n9 alıcakdım sımdı hosuma gıden bı telefon ondan sordum

MrExpert

MrExpert

Üye
androıdı ılk aldıgımda oyun vs baya yukleyıp kullanıyordum sımdı ıse whatsapp facebookmessenger ıddaa maclarına bakıyorum yanı bunları n9 dada yapabılırım heralde kullanan varsa yardımcı olsun meego telefona destek cıkmıyor dıye nokıa mıcrosoftla anlastıgı ıcın telefonun gelecegı olmadıgından almamısdım yoksa n9 alıcakdım sımdı hosuma gıden bı telefon ondan sordum

pRime diye bir arkadaş var forumda o sana yardımcı olur :)

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar bı yardımcı olucak yokmu n9 kullanıcısı falan bı yardım edın

Türk-X

Türk-X

Üye
n9 bence alınabilir bildiğim kadarıyla android de istenince yüklene biliyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
64 gb olanı tavsiye ederim. Fiyatı biraz daha düşse ikinci elden almaya niyetliyim bende....

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
suan hangı telefonu kullanıyorsun

tapatalk

tapatalk

Üye
Arayuzu güzel telefondan fazla beklentin yoksa alabilirsin

Seglopsi

Seglopsi

Üye
soyle ki eger oyun ve uygulama sorunu yasayan biri degilsen al diyebilirim. ancak oyun desen 10-15 tane'den fazla yok. uygulamaya gelince ofis haric idare eden bir uygulama magazasi var. su sira maxicep meego olarak java'ya merak saldik java uygulamalari vs etkin sekilde calismakta dedigim gibi telefon ve gundelik hersey icin ideal bir cihaz yalniz oyunda sikinti yasarsin.

nitdroid ile android 4.1.1 kuruluyor android uygulamalari calissa da konusma ve kameralar calismiyor. sanirim nitdroid'i gelistiren yazilimci cozumunu bulmus ve android 4.2.1 ile konusmak ve 3G ile goruntulu konusmakta mumkun olacak. kisaca n9 budur diyebiliriz.

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
soyle ki eger oyun ve uygulama sorunu yasayan biri degilsen al diyebilirim. ancak oyun desen 10-15 tane'den fazla yok. uygulamaya gelince ofis haric idare eden bir uygulama magazasi var. su sira maxicep meego olarak java'ya merak saldik java uygulamalari vs etkin sekilde calismakta dedigim gibi telefon ve gundelik hersey icin ideal bir cihaz yalniz oyunda sikinti yasarsin.

nitdroid ile android 4.1.1 kuruluyor android uygulamalari calissa da konusma ve kameralar calismiyor. sanirim nitdroid'i gelistiren yazilimci cozumunu bulmus ve android 4.2.1 ile konusmak ve 3G ile goruntulu konusmakta mumkun olacak. kisaca n9 budur diyebiliriz.
andorıd telefonu ılk aldıgımda oyun oynuyordum sonra sıkktı bllı bıyerden sonra hevesımı aldım bana sadece androıdde oldugu gıbı facebookdan konısıyım msj bıldırımı falan glıyormu whatsapp olsun ıste bunlar yanı

Kerim.

Kerim.

Üye
Gerek yok

Seglopsi

Seglopsi

Üye
andorıd telefonu ılk aldıgımda oyun oynuyordum sonra sıkktı bllı bıyerden sonra hevesımı aldım bana sadece androıdde oldugu gıbı facebookdan konısıyım msj bıldırımı falan glıyormu whatsapp olsun ıste bunlar yanı

eger istediklerin yazdiklarinsa tam aradigin cihaz desek yalan olmaz.

- - - Eklendi - - -

ben 64gb beyaz n9 kullaniyorum, gayette memnunum. hemen hemen saydiklarinla ayni amaclar icin kullaniyorum desem yalan olmaz bi whatsapp kullanmiyorum. ama onunda uygulamasi mevcut kullanisli bir uygulamasi var.wazapp ismiyle.

tapatalk

tapatalk

Üye

eger istediklerin yazdiklarinsa tam aradigin cihaz desek yalan olmaz.

- - - Eklendi - - -

ben 64gb beyaz n9 kullaniyorum, gayette memnunum. hemen hemen saydiklarinla ayni amaclar icin kullaniyorum desem yalan olmaz bi whatsapp kullanmiyorum. ama onunda uygulamasi mevcut kullanisli bir uygulamasi var.wazapp ismiyle.
wazapp için terminale giriliyo deniyodu sen denedin mi?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bence gerek yok .. ama iyi bir android telefon alırsan daha iyi olur tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...