o arabayla gezeceğine filistine yardım etsin:@ arap devletleri kadar hain devlet varmı?
leiche Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: o arabayla gezeceğine filistine yardım etsin Genişletmek için tıkla ... arap devletleri kadar hain devlet varmı?
Nazy' Alıntı: o arabayla gezeceğine filistine yardım etsin Genişletmek için tıkla ... arap devletleri kadar hain devlet varmı?
canturgay Üye Nazy' Alıntı: o arabayla gezeceğine filistine yardım etsin Genişletmek için tıkla ... biz ne yapıyoruz filistine pekii... önce kendimize bakalım bence...
Nazy' Alıntı: o arabayla gezeceğine filistine yardım etsin Genişletmek için tıkla ... biz ne yapıyoruz filistine pekii... önce kendimize bakalım bence...
MelodiC DeaTH Üye benim bildiğim kadarıyla bu arap kralında gümüş kaplama bi audi vardı ne zaman buna geçmiş ama adam kral her gün başka arabaya biniyo
benim bildiğim kadarıyla bu arap kralında gümüş kaplama bi audi vardı ne zaman buna geçmiş ama adam kral her gün başka arabaya biniyo
parson53 Üye eeeee adam nede olsa koskoca petrol rafinerlerinin sahibi o binmesin de biz mi bizmi binelim o arabayı
eeeee adam nede olsa koskoca petrol rafinerlerinin sahibi o binmesin de biz mi bizmi binelim o arabayı