s.a arkadaşlar hdd partionları silindi bilgilerin geri gelmesi lazım acil yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpi1

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar hdd partionları silindi bilgilerin geri gelmesi lazım acil yardım !!
s.a arkadaşlar benimde bir sorunum var format sırasında partitionlar silindi 5 taneydi 1 tane oldu hdd 400 gb bos görünüyor ... suan pc yi cd den acıyorum hdd yi kullanmamak için içinde özel dosyalarım var kurtarmam lazım.. dosyaları nasıl kurtarabilirim lütfen yardım edin ! hdd yi kullanmadan nasıl halledebilirim ?

Perfect!

Üye
hdd yı kullanmak zorundasın sök hdd yi başka bi pc ye bağla kendı hdd üzrinden başlamaz boot pc açılınca kendi hdd ne bakar kopyalarsın
Ayrıca içindeki veriler durduk yere gitmez

--------------- Ekleme ---------------

bide şöyle bişey var hdd bolümlerini silip biçımlendır yaptıysan kurtaramazsin ayrıca

alpi1

Üye
    Konu Sahibi
yok ben silmedim kendineden silindi format sırasında bad sectör yüzünden.. hdd ayrıca boş

Perfect!

Üye
boş sa yapcak bişey yok artık
işletim sistemini kur
sonra file recovery ile şansını dene ama zor yani gitmiş

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Elinde external HDD filan varsa bunu PC'ye bağla.Birtane Recovery Boot CD bul ya da birşekilde biryerden edin.Bununla PC'yi tarattır ve bulduklarını ext. HDD'ye kurtarabilirsin.

pala6

Üye
Nedved arkadaşa katılıyorum. Benzeri bir durum arkadaşın da başına gelmişti. Harddiski söküp harici harddisk şeklinde dizüstü bilgisayara bağladık.Ve " aktive @ file receovery" adlı bir program yardımıyla tamamını detaylı tarattık. Kapasitenin büyük olması ve detaylı tarama yapılması sebebiyle bir hayli uzun sürdü ; ama içerisindeki verilerin % 98'ini kurtardık. Tek sorun dosya isimlerinin kayıtlı isimle değil de sistemce verilmiş olan sayısal sıralama halinde görünmesiydi.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet , Active@ File Recovery'nin özellikle BOOT CD'sini bulabilirsen çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt