Acil yardım HDD aldım ama sorun cıkartıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım HDD aldım ama sorun cıkartıyor
arkadaşlar laptopun hddsi bozuldu yeni hdd aldık aldığımız gibi taktık windows yüklemeye çalıştık 100 cd denediysm 99 u çalışmadı 1 tanesi sakat bir şekilde yükledi...1 hafta sonra takılmaya başladı sonra windows hata verdi kapandı format cdlerini takıyorum kabul etmiyor suanda power a basıyorum güvenli mod seçersem kitleniyor normal başlat desem kitleniyor ntoskrnl.exe dosyasını değiştirdikten sonra bu hataları almaya basladım ayrıca hdd yüzünden mi format cdleri olmuyor bu jumper ayarları denilen şeyi elle mi yapmak lazım ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddiski başka bir pc ye 2. disk olarak tak.
tamamen yavaş şekilde biçimlendir...
biçimlendirme tamamlanmazsa takılırsa
harddiskte BADSECTOR var demektir..
bozuk hdd almışın anlamına geliyor...

biçimledirme tamamlanırsa
HD TUNE programını yükle error scan bölümünden quick scan yazan yeri seçMEden tarama yap
sorunsuz biterse disk sağlam...

tek part olarak bölümle notebooka tak yeniden formatla yine yükleyemezsen gel buraya :D

- - - Eklendi - - -

bu arada HDtune de error scanda kutucukların hepsi yeşil renk olmalı...

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
hddnin güç girişine uygun bir giriş yok ki elimde çalısıyordu 1 hafta oldu çöktü gene pc :/ ne yapacam şimdi bilmiyorum bu format cdleride olmuyor ahcı falan diyor biosda ona göre fortma cdsi var mı nette

- - - Eklendi - - -

windows olağan şekilde başlasın geliyor enter diyorum öyle kalıyor güvenli moddada resetliyor

serinaga

serinaga

Üye
Muhtemelen hdd sorunu olacağı gibi RAM sorunu da olabilir. HDD değiştirmeden varmıydı benzer sorunlar ? Eğer vardı ise RAM sorunu olabilir. Anlamanın tek yolu HDD'yi başka bir yerde denemek.

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
yooo hiç bir sorun yoktu hdd yanmıs onu değiştirdik sonra bu sorun cıktı format cdlerini kabul etmiyor ahcı ide vs böyle şeylerle ilgisi va mı bunun

- - - Eklendi - - -

tamam en sonunda formatı kabul ettirdik zar zor ama şimdide driver yüklememe rağmen wirelessleri görmüyor RTL8187B_WLAN_Adapter yazıyor diğer aygıtlar bölümünde driverını bulabilirmisiniz 32 bit vista bende arıyorum ama calısmıyor driverlar ürün kurtarma cdsine baktım yok onda driver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt