Harici hdd yardimiii

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Harici hdd yardimiii
ARKADAŞLAR BENIM BİRTANE TOSHIBA BILGISAYRIM VARDI BILGISAYAR PERT TAMIRI OLMUYOR BILGISAYARIN HARDDİSKİ ÇALIŞIYOR BENDE BU HARDDİSKİ harici olarak kullanma kararı aldım bır tane hdd kutusu aldım sorunsuz kullanıorum elımde brtane benım casper nırvana var ben casperın hdd sini çıkartıp bu hdd yi kullanıyorum harici değil casperın ıcıdekını cıkartıp ıcıne takıyorum suana casper win7 yuklu ben kendı hdd mi takınca xp oluyor ama bilgisayarı açıyoum xp logosu gelıyor windows normal olarak başlatılsın dıyorum ama dedikten sonra tekrar logo gelıyor aynı şeyleri tekrarlıyor benım ıstediğim bu casper e istediğim zaman kendı hdd si ile win7 yi kullancam stediğim zaman da kendı hdd mi takıp xp yi kullanmak ıstıyorum ne yapmam gerekir ? benım bi fikri var ama sorun olurmu bilmiyorum bilgisayarın ıcındekı hdd yi çıkarıp kendı hdd mi takıcam ve o hdd ye xp mi kurmam gerekır yanı bılgısayra o hdd takılıyken format atıp xp yı mı kurcam yoksa ben hıcbırsey yapmıcam hdd mi harici olarak bilgisayara bağlıcam direk o şekildemi yuklıcem e bunu nasıl yapcam lutfen yardım edın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ne dediysen anlamadım ama.....

ne uğraşıyorsun yaa
caspera önce xp yükle sonra diski formatlamadan D diskinede win7 yükle olsun bitsin..
sök çıkart ne uğraşıyorsun...

hem XP de neki çöp oldu artık xp... yeni çıkan oyunlar xp de çalışmıyor bile.

boşver xp yi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt