S-700 Belle RM-670_111.030.0609 Türkçe -İngilizce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
S-700 Belle RM-670_111.030.0609 Türkçe -İngilizce
S700 Belle RM-670_111.030.0609 Türkçe -İngilizce

1-ses ayarlari yukseltildi
2-galeri scan klasorleri ayarlandi
3-music klasoru E:\music ve F:|music olarak ayarlandi
4-installserver eklendi.
5-roompacther plus turkce eklendi
6-baslangic programlari duzenlendi rehber takvim saat log ve mesajlar startuptan cikarildi
7-tactlefeedback eklendi
8-restart mod eklendi (geri çıkardım çunku mesajlarda sorun cıkardı)
9-performans ayarlari yapildi (cpu 75 fps 40)
10-bluetooth ismi salih_700 olarak ayarlandi degistirebilrinsiz :)
11-GPS adresi eklendi supl.nokia.com
12-Tarayici anasayfa google.com.tr olarak ayarlandi.
13-ekolayzer eklendi
14-Bestscreensnsp,bildirimler ve hesap makinasi widgeti eklendi
15-Ingilizce ve turkce haric butun diller cikarildi
16-Tarayici acildiktan sonra downlad kaldigi yerden devam edevilir
17-Acilistaki ovi-e-mail kaldirildi
18-Galerideki klasor isimlerini degistirmek icin mod eklendi
19-Görüntülü görüşme framerate ayarları "5/10/15" yerine "15/20/31" olarak değiştirildi
20-Tema efekti yolu E:\effects olarak degisitirildi (istediginiz efekt klasorunu(effects klasoru olarak direk E icine atin)
21-Jin hao v4.1 efekti eklendi

Arkadaşlar öncelikle bu yazılımı yapmamda bana yardımcı olan ЯReiS ve Kurtuluş abiye çok teşekkür ediyorum....
Bu benim ilk yazılımım beklentilerinizi üst seviyede tutmayın ama denedıgım kadarıyla hiç bir sorunu yok
Diyecek başka söz bulamıyorum nokıa 700 u olanlar kesin denesin derim =)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40, serecans, İncİnat ve 1 kişi daha

kelooo

Üye
geçenlerde kurtuluş abinin yayınladığı sürümü kurdum ama olmadı müzik çalarda ekolayzeri açamıyordum direk ekrana atıyordu sestede bi değişiklik sezemedim ve orjinale döndüm acaba bundada aynı sorunlar olurmu ürün kodum 059G1S4 farkedermi

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Ekolayzır sorunu yok kardes ses zaten en yuksekte seste ama yınede cok belırgn fark yok

ЯReiS

ЯReiS

Üye
eline saglik sagolasin guzel olmus..hem sunum hem calisman harika gorunuyor..e7 si olanlar icin iyi firsat.

kelooo

Üye
ellerine sağlık yükledim güzel olmuş ama bende widgetler çıkmadı sadece bildirimler ve hesap makinası var ses yüksekliği ilk açılışta baya belli oluyor ama müzik dinlerken pek fark yok gibi BU ARADA BUNLAR ŞİKAYET DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM EMEĞİNİZE SAĞLIK

----------Eklendi @ 15:06:55 ---------- Yazıldı @ 13:18:12 ----------

videolarda sorun var izledikten sonra menüye atıyor direk bşka sorun çıkarsa yazarım

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık yükledim güzel olmuş ama bende widgetler çıkmadı sadece bildirimler ve hesap makinası var ses yüksekliği ilk açılışta baya belli oluyor ama müzik dinlerken pek fark yok gibi BU ARADA BUNLAR ŞİKAYET DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN BİLGİNİZ OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM EMEĞİNİZE SAĞLIK

----------Eklendi @ 15:06:55 ---------- Yazıldı @ 13:18:12 ----------

videolarda sorun var izledikten sonra menüye atıyor direk bşka sorun çıkarsa yazarım

yorumun ıcın tesekkur ederım ılk once dedıgım gıbı ılk yazılımım kucuk sorunlar elbette oluyo gozden kacmıstır yenı bı guncelleme yapınca olarıda goz önunde bulundururum artık =)

kelooo

Üye
ilk denemene göre güzel olmuş gerçekten bekliyorum yeni yazılımları INŞAALLAH onda ses farkedlir derecede artar ilkinde dediğim gibi açılış sesi süper artmış ama şarkılarda o derece artsa süper olur 5800 dan sonra bu ses kavus gibi nerdeyse aldığıma pişman olucam

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
aynı durum bende de var sırf o yuzden ugrastım bu işle 5800 yanında sınek vızıltısı gıbı gelıo ama ses ıle ılgılı tum ayarları yukselltım mp3 calarda fazla artmıo nedenını bulamadım 2 defa denedm 2sıde aynı

veli_efendi

veli_efendi

Üye
güzel

• Beğen
Tepkiler: SalihByk

kelooo

Üye
aynı durum bende de var sırf o yuzden ugrastım bu işle 5800 yanında sınek vızıltısı gıbı gelıo ama ses ıle ılgılı tum ayarları yukselltım mp3 calarda fazla artmıo nedenını bulamadım 2 defa denedm 2sıde aynı

valla bulsan süper ötesi olur ben pek anlamam bu işlerden zaten bu benim ikinci cfw yükleyişim o kadar fransızım yani cfw işine umarım ses sorununu çözersin biz de burdan yükleriz tekrar teşekkürler

serecans

serecans

Üye
süper olmuş gerçekten kurtuluş kardeştekinde equlizer de sorun vardı ama bu süper olmuş gerçekten tel çok hızlandı teşekkürler

• Beğen
SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
süper olmuş gerçekten kurtuluş kardeştekinde equlizer de sorun vardı ama bu süper olmuş gerçekten tel çok hızlandı teşekkürler

eyw hocam boyle mesajlar geldıkce gaza gelıp 2.yı cıkartmak ıstıyorum =)

• Beğen
Tepkiler: serecans
serecans

serecans

Üye
çıkar kardeşim hele equlızer süper olmuş bidahakine mesela mesaj ve zil seslerine yenisini ekleyebilirsen ekel bunlar bi işe yaramıyor

bide yamaların ne işe yaradığını söylersen çok makbule geçer nebilim n9 startub gif inin eklersin n9 ekran kilidini ekleyebilirsen ekle kardeşim çoooook teşekkür ederim emeği geçen herkeze

• Beğen
SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
eyw bınbaşım vızelerım bıtsın paçarı sıvarım =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt