S-5233A Lütfen yardım edin!!!(Upload data to pc sorunu yaşıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

CrazyMan07

Üye
    Konu Sahibi
S-5233A Lütfen yardım edin!!!(Upload data to pc sorunu yaşıyorum)
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bugün ses yükseltme ayarlarını yaparken telefonumu cebime koymuştum.Sanırım cebimde birşeylere basılmış ve telefon kapandı.Açtığımda GT-S5233A yazıp alttada bir kutucuk doluyordu normalde ancak artık % 75 civarı donup başka ekran geliyor ince mavi çerçeveli bir ekranda sarı üstüne siyah yazıyla '' UPLOAD data to pc '' yazıyor ve telefon açılmıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim...:bilmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Bendede aynı sorun olmuştu bir ara tek çözüm yolu var oda Garantiye yollamak aslında firmware ile alakalı bir durum bu ama telefonu firmwareye hazır hale getirmek için ses artırma tuşu + kamera tuşu + açma / kapama tuşlarına aynı anda basıldığı zaman Download yazan bir ekran geliyor ancak bu sorun olduğu zaman malesef o ekranda gelmiyor o yazıda çıkmıyor . Yani sonuç olarak tek çözüm yolu var oda Garantiye yolla .

deliogz

Üye
kardeş arama+orta tuş+kilit tuşuna basılı tutup aç sonra download ekranını çıkacak ordan firmware yüklersin başka çözüm yok

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bendede 3-4 kere çıktı teli usb hub a 20-30 kez çıkarıp taktım download yazısı geldi birden :D
sonra multiloader ile firm zaten

Paranoya

Paranoya

Üye
kardeş arama+orta tuş+kilit tuşuna basılı tutup aç sonra download ekranını çıkacak ordan firmware yüklersin başka çözüm yok

Dostum ben yukarda firmware atılamaz diyorum sen firmware at diyosun . Bu yazı gelmiş bir telefona firmware atılmaz .

CrazyMan07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim ses artırma tuşu + kamera tuşu + açma / kapama tuşlarına aynı anda bastım ve mavi çerçeveli kırmızı üstüne Download yazısı geldi.Ancak ne tıklanacak yer var nede pcye kabloyla bağladığımda pc telefonu görüyor.Yarın akşam İstanbula gideceğiz bunun için telefona filimler oyunlar vs. yüklemiştim.Firmwareyi yüklemeyi denemeye karar verdim. :)Şimdiden teşekkürler

emrefener10 Yazılım yükleme işlemini başlattım select images uyarısı alıyordum.Meğer yazılım dosyalarını seçtiğim yerlerde küçük klikleri seçmemişim! :) Sorun çözüldü ve yazılım yükleniyor.Başarılı olup telefon açılırsa sizleri bilgilendiririm.Arkadaşlar gerçekten bu forumda nerdeyse her konuda isimleriniz geçiyor ve herkeze yardım etmek için çabalıyorsunuz.Emeğiniz çok fazla.Gerçekten çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın...

Yazılım yüklendi ve telefonu açtım ancak ilk açılırken dolan kutucuk %75te takılıyor ve telefon açılmıyor en iyisi gerçekten servis gibi duruyor teşekkürler....

(-iceboy-)

Üye
çok çok çok çok çok saol kardeş

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yani benim gibi teli kırmayınca sorun olmöaz yazılım :D

(-iceboy-)

Üye
Olsun yaa ne yapacaksın serviste halleder gönderirler.Çözülmüyecek problem olmasın yeterki.
2 -3 gün önce bendede oldu yaptım (upload data pc) deyince pc bagladım ama gözük medi sonra download yazısını getirdim bide s5233a ya s5233w firmware yüklersen ne olur :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

qhfb_19

Üye
Firmwareyi nasıl yüklicem ben aynı sorun bendede oldu acil yardım ederseniz sevinirim.

kemo12

Üye
Arkadaşlar Benim Telefon Samsung GT-S5620 Ve Telefonu açtığımda ekrana Upload data to pm Yazısı Geliyor Lütfen Yardım Edinn

Üst Alt