s^3 te yeniyim bikaç konuda yardımlarınız lazım (:()

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
s^3 te yeniyim bikaç konuda yardımlarınız lazım (:()
evet arkadaslar n8 im le ilgili bişeyler sormak istiyorum.

telefon yeni . 2 gün önce geldi elime.

rengi bronz.

hack yapmadım. herhangi bir cwf yüklemeyeceğim . hackte yapmayacağım.

belle yüklü

1. sorum n8 için film indirebileceğim veya izleyeceğim siteler nelerdir ?

2. telefonu hızlandırmak icin neler yapabiliriz ? bir kaç dosya siliyorduk sanırsam.

simdiden tskrler.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
1. İndirebileceğn site olarak fullfilm.mobi var
2. Sorun hakkında bilgim yok

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
kerasmus cevabın için teşekkür ederim.

peki tel üzerinden izleyebileceğimiz site varmı ?

androidlerde vardı onun gibi .

kedimi_7_m

Üye
1. gır bu sıteye fılme tıkla reklamı gec de part ındır yazacak ordan ındırırsın genıs ekran dusuk kalıte yuksek kalıte seceneklerıde var ama vıfı kullanmanı tercıh ederım .

2. O konu hakkında benımde bı fıkrım yok. Dosya sılmeyle hızlanacagını sanmam telefonun yazılımına zarar verırsın. Ama cpu hızı yuksetmek ıcın proğram varsa dedıgın olur. Bellede sanırım yok .ama s60v5 te vardı sanırım 650 ye kadar yukseltılıyordu .

ınternet uzerınden ızlemen ıcın flash 11 olması lazım buda symbian da yok.

mcalisir

Üye
dizimagdan ve birçok html5 destekleyen siteden online olarak izleyebilirsin ... Hızlandırma olayı olarak mod bölümünde performans modu mevcut hızlanır falan bataryana olumsuz etki yapacağını unutmamalısın kolay gelsin

catdog136

catdog136

Üye
1. Torrentten indir izle (symtorrent isimli programla)

2. Telefona hack yapmadan performans artışı sağlaman zor.

3. Hayırlı olsun:)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
oncelikle hayirli olsun,bi dusundumde bronz n8de bi baska olur yahu :) neyse,filmi direk telefondan izleyemezsin. bazi sitelerden izlersin ama onermem. pcden indir 720plik filmleri at telefona pasalar gibi izle. hem altyazi destegide var S3 te. diger soruna gelecek olursak,ben de baslarda hacklemem diyordum ama soyle 3-4 ay sonra yaptim. sende bi telefonu kullan alis sonra korkusuzca yapacaksin. hizlandirma programlari var ama kurmani tavsiye etmem.

ANIL

ANIL

Admin
Telefonu hızlandırman için mesela yazılımın içinden max cpu kullanımını arttırabilirsin başlangıçta çalışan programları kapatabilirsin ram kazanmak için yani kendi cfwni oluşturacaksın ve flash atman gerekir

tempestshine

tempestshine

Üye
Hack yapmanı öneririm.Unsigned uygulamalarda sorun yaşarsın.Cfw de yükle bence.Şimdiki görünümünden daha güzel olacağı kesin.Ayrıca hayırlı olsun.

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
Hack yapmanı öneririm.Unsigned uygulamalarda sorun yaşarsın.Cfw de yükle bence.Şimdiki görünümünden daha güzel olacağı kesin.Ayrıca hayırlı olsun.

yorumun için teşekkürler. fakat hack yapmamayı düsünüyorum çünkü n8 de hack sonucu kasma ve donmalara rastlandı . sonra hack kaldırıldı ve kasma ve donmalar ortadan kalktı . isim vermek istemiyorum hepimizinde bildigi büyük bir donanım sitesinde yapıldı bu olay. zaten telefonun orjinalini bozan hersey illaki zarar vericektir. vermesede nokia bu kadar değil ki dışardan bir uygulamayla hızlansın. o sebepten hack yapmamayı düsünüyorum . iyi forumlar.

atakan25

atakan25

Üye
yorumun için teşekkürler. fakat hack yapmamayı düsünüyorum çünkü n8 de hack sonucu kasma ve donmalara rastlandı . sonra hack kaldırıldı ve kasma ve donmalar ortadan kalktı . isim vermek istemiyorum hepimizinde bildigi büyük bir donanım sitesinde yapıldı bu olay. zaten telefonun orjinalini bozan hersey illaki zarar vericektir. vermesede nokia bu kadar değil ki dışardan bir uygulamayla hızlansın. o sebepten hack yapmamayı düsünüyorum . iyi forumlar.

ben hack yapmazsam bi anlamı kalmıyor hayırlı olsun bu arada

mkkozanmk

Üye

bilemiyorum ama hack yapmazsan symbian çekilmez olur . Yükemek istediğin şeylerin çoğunu yükleyemezsin. . Ama yavaşlama konusunda sana katılamayacağım . Yıllardır symbian kullanıyorum en iyi performans hack lı telefon ile. .

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde sana katılıyorum hacksiz symbian olmaz olamaz

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
hacksiz symbian çıplak kadına benzer :D

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
bende çıplak kadınlardan hoslanırım zaten ;)

mkkozanmk

Üye
tandogucem . . Biraz kullan bence hack olmadan . Sonra ne dediğimizi anlarsın . .hack olmadan kullanacak isen bir tavsiye. . uygulama yi indirmeden signed yani imzalı mi diye bir bak. . Unsigned işe hiç indirme . . Ha param çok Ovi den alırım der isen malesef Ovi çok dar. .

TheMadness

TheMadness

Üye
N8'in yeni rengi:

sendeki bu galiba :D

tandogucem

tandogucem

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt