Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S^3 Saat Widget
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Oktay
Üye
Denedim saat güzel duruyoda o nasıl bi türkçe dildir anlayamadım.
Nasıl, anlayamadım? Mod, Türkçe karakterleri desteklemediği için; ı,ü,ö,ğ,ş gibi harfleri kullanamadım ve ayrıca hex üzerinden bir çevirme olduğu için hex değerlerinde de arttırma yöntemi bu modda çalışmadığı için mecburen kısaltmalar kullanmak zorunda kaldım. Bilginize.
Round-Saturn
Üye
güzel duruyor ama
Luaz.
Üye
teşekkür ederim kardeşim çok beğendim. başarılarının devamını dilerim.
'Şeref'
Emekli Yönetici
indirmesi daha kolay bi siteye upload etsen daha iyi olmazmıydı @dangerousyaso (mediafire) gibi mesela ..
ammarakca
Üye
kardeş bunu cfw gömme imkanımız var mı
bide c_private bu tür dosya hangi konuma atarız rofs2 yoksa diyerlerimi
dangerousyaso
Üye
Konu Sahibi
İlk mesajda da belirttiğim gibi
FW'ye eklendiği zaman çalışmıyormuş. (Deneyen: Ersoy Ulubey)
Herşeyin bi kolay yolu vardır dosttum c_private şöyle olduğunda bu dosya nereye atılır bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz...
dangerousyaso
Üye
Konu Sahibi
c_private olarak hiçbir yere atamazsınız. Dosyanın atını private olarak düzenleyip bu private dosyasını ya C'ye kopyalarsınız ya da yazılıma eklemek istiyorsanız rofs2 dosyasının içine kopyalarsınız.
c_private olarak hiçbir yere atamazsınız. Dosyanın atını private olarak düzenleyip bu private dosyasını ya C'ye kopyalarsınız ya da yazılıma eklemek istiyorsanız rofs2 dosyasının içine kopyalarsınız.
Değerli kardeşlerim c_private dosyasını öğrenmek için dedim bu mod uygulicam demedim
dikkatinizi çektiyse bazı yazılımları cfw gömmek istesen böyle vakalar karşına çıkar c_private ondan c_sys bu tür dosyalar nedir diye bi soru sormak istedim galiba anlatamadım kusuruma bakmayın...yinede teşekurler arkadaşlar...