S^3, N8 internetsiz TV izleme (DVB-H Kulaklık)

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
S^3, N8 internetsiz TV izleme (DVB-H Kulaklık)
Mobil pazardaki konumunu korumak ve daha aktif bir hale gelmeyi planlayan Nokia firması, Symbian^3′lü mobil cihazları için DVB-H ( Digital Video Broadband) sinyallerini alabilen kulaklığını lanse etti. Symbian^3′lü mobil cihazlarınızda, herhangi bir bağlantı gerektirmeksizin portatip televizyona çeviren kulaklığın üzerindeki tuşlarla kanal veya müzik değişimi yapılabiliyor.

( Mobil cihazlarda, internetsiz TV izleyin! )
Bunun için cihazınızın Nokia N8 modeli gibi USB-on-the-go özelliğine sahip ve Symbian^3 işletim sistemli bir cep telefonu olması gerekiyor. Eğer cihazınız bu özelliklere sahipse, internet bağlantısı olmadan da cihazınızı bir mobil televizyona çevirebilirsiniz. Yüksek kalite ve daha az pil tüketimi ile dikkatleri üzerine çekecek olan firmanın bu kulaklık için biçtiği değer ise sadece 40 Dolar.
MaxiCep'in 13 Eylül 2010 Tarihli yazısından...

Bu kulaklığı bulan var mı deneme şansına erişen var mı nereden buluruz veya piyasada satılıyor mu.??

• Beğen
Tepkiler: zoniengi

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
DVB-H televizyon yayınları henüz ülkemizde gerekli lisanslama ve teknik alt yapı çalışması olmadığından yapılamıyor. yani bulsan bile o kulaklık seti türkiye'de hiç bir işine yaramayacaktır. DVB-H yayını olan bir ülkeye gidersen de zaten kolayca bulabileceğinden eminim.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
Türkiyede dvb-h malesef yok die biliyorum dvb-t yi beceremediler buna hayatta bulaşmazlar bence

SilentOne

SilentOne

Üye
dbh-t yi beceremedilerse h e çooook var ozmn

suat1111

suat1111

Üye
tc de hikaye olur yurt dışı ancak

kendal_47

kendal_47

Üye
yine de teşekkürler böyle bişey olduğunu öğrenmiş olduk

ss06

ss06

Üye
ıyı hosta arkadaslar bu usb on the go kablosunu bulan varmı bulduysanız nerden

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
n8lerin kutusundan çıkıyor.

geceler77

geceler77

Üye
türkiyedeki n8 kutularından cıkmıyormu bu kablo benim almanyadan aldıgım 2 n8 de vardı usb on the go kablosu

pcwolf

pcwolf

Üye
Özellik güzel ama Türkiyede hiçbir işe yaramaz ne yazık ki..

Üst Alt