rx-7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
    Konu Sahibi
rx-7
rx-7 zaten hepimizin bildigi gibi cok guzel modifiye edilebilen bi arac ama bu rx-7 gorduklerimin en iyisi... bu foto tokyo drift filminden alınmıstır....

yorumlarınızı esirgemeyin...

aLli_28

aLli_28

Üye
güzel bi araba ama renkten kaybediyor gibi..

..::Riddick::..

Üye
renkde güzel araçda ;)

tumur

tumur

Üye
renk felan gayet iyi ama rx8 dururken bu araba yada most wanted oyunundaki mustang olsa fena olmazdı ama gayet güzel bir araba paylaşım için saol:good:

ben_daha_yeniyim

Üye
daha önce görmüştüm sanırım en hızlı olarak seçilmişti

emeğine sağlık

Üye
rx-8 demişken, geçen kırmızı ışıkta bi rx-8 durdu siyah geçerken içine bi yandan baktım 50-55 yaşında bi amcam vardı :D ee hız yaş dinlemiyor

ben_daha_yeniyim

Üye
:ehe: :ehe: :ehe:
..::Riddick::..' Alıntı:
rx-8 demişken, geçen kırmızı ışıkta bi rx-8 durdu siyah geçerken içine bi yandan baktım 50-55 yaşında bi amcam vardı :D ee hız yaş dinlemiyor

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
:cooll:

ben_daha_yeniyim

Üye
vınnnn vıııııırrrrrrrnnn

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye

aydında war öle bi 106 xs arabada full tesko 16 krom jant falan araba altın sarısı su yasımızda bu merakla biz yapamadık anasını satım öle araba ne adamlar war gençlerin onunu acsanıza bırakın oglunuza yegeninize kuzeninize bişeyinize binmeyin böle arabalara kardeşim :vur: :ehe:

delimakina

Üye
modifiyeden anlamam ama çok güzel

Exalans

Exalans

Üye
istediğin yorum olsun:
emeğine sağlık çok sağol

perfectlover

Üye
Güzel bir araç. Ama renkleri kötü olmuş.

Üye
DeLmIrA' Alıntı:
aydında war öle bi 106 xs arabada full tesko 16 krom jant falan araba altın sarısı su yasımızda bu merakla biz yapamadık anasını satım öle araba ne adamlar war gençlerin onunu acsanıza bırakın oglunuza yegeninize kuzeninize bişeyinize binmeyin böle arabalara kardeşim :vur: :ehe:

öyle çok var evet dediğin gibi zevk iste ne dersin :good:

krztn

Üye
bu aracın fiyati nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...