Rüyada İstediğini yapmak isteyen varmı ? !

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
Denedim Yatmamla kalkmam bir oldu bi baktım sabah olmuş:D

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
bu gece bi deneyelim bakalım..

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
:kop: yorumlar fena :kop: denemeye gerek yok ben rüyamda gördüğüm rüyayı yorumlatıyorum :hmmm yada uyanıyorum sonra kaldığım yerden devam ediyoru arada da rüyada olduğumun farkında oluyorum :ehe

böyle yazınca kendimde bi anormallik sezdim :kop:aman allahım :d::d:

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
yorgun olduğum bazı sabahlar, rüyamda kalkıyorum,giyiniyorum,kahvaltımı yapıyorum, sigaramı içiyiyorum sonra yatağa gelip kalk hadi işe geç kalacaksın diyorum ve gerçekten uyanıyorum bunun gibi bişeymi yoksa?

oleştimaxi1

Üye
arkadaşım ben yaptımda sabah boşalmışım ya :d: sabah soluğu duşta aldm işe geç kaldım denemiyom bidaha :ehe:ehe:ehe

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
yorgun olduğum bazı sabahlar, rüyamda kalkıyorum,giyiniyorum,kahvaltımı yapıyorum, sigaramı içiyiyorum sonra yatağa gelip kalk hadi işe geç kalacaksın diyorum ve gerçekten uyanıyorum bunun gibi bişeymi yoksa?

buna birinde daha şahit olmuşdum pizzayı hazırlayıp fırına koyması gerekiyomuş sabah uyandırıp söylemişler neyse bu geriye uyumuş :D o arada uykusunda herşeyi hazırlamış fırına koymuş pişirmiş ama rüyasında bi geldik pizza yok :D bide demez mi ben hazırladım pişirdim çokta güzel oldu ama rüyamda diye :d: iyi dalga konusu olmuştu gün boyu :d::d:

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
ozaman anormal bi insan değilim :D

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
yok cnm o normal :D ben kendimi anlatınca bi an öyle hissettim rüyada rüya yorumlatmak yada rüyaların bire bir çıkması garip oluyo bazen :hmmm:ehe:ehe

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
dediklerini yaşamadım hiç... oda ilginç bişeymiş yada rüyada rüya görmek gibi

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
bi yandan eğlenceli ama tam uyandım derken bi bakıyosun rüyadasın :D

birde şöyle bir şey var gece yatarken neyi düşünerek yatarsan rüyanda onu görüyosun sadece iyice konsantre olup sadece onu düşünmek gerekiyor onunla ilgili hayal kurmak gerekiyo sonra hop rüyanda :D

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi
bi yandan eğlenceli ama tam uyandım derken bi bakıyosun rüyadasın :D

birde şöyle bir şey var gece yatarken neyi düşünerek yatarsan rüyanda onu görüyosun sadece iyice konsantre olup sadece onu düşünmek gerekiyor onunla ilgili hayal kurmak gerekiyo sonra hop rüyanda :D

:D iyi fikir kötü niyetlilerin eline gecmesin sonra (megan fox, adriana lima vs. Düsünenler olabilir :ehe )

Necmati

Necmati

Üye
konuşmayacağım :ehe

zaza

zaza

Üye
:D hic bisey hatirlamiyomusun yani :ehe
bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadım :D:kop::ehe

g1gfe4ds2

Üye
    Konu Sahibi

bence bişi olmadıki hatırlayayım gözlerim kapandı ve açıldı baktım sabah herhalde ters etki yaptı bir rüya zevkimiz vardı onuda bozdunuz ha sabah güne yorgun başladım sanki hiç uyumadım :D:kop::ehe

:kop: :hmmm ruya gormek istmemeyenler icin iyi förmül gelistirdik o zaman :ehe

Üst Alt