rüyada Allahı, kıyameti ve ahireti görmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Dün akşam rüyamda Allahı gördüm ancak insan suretindeydi biliyorum eşi benzeri ortağı zıddı yoktur ancak insanlara insan şekilnde görünebilirmiş peygamberimiz de onu bazen genç biri olarak görüyormuş beni ve ailemi bi yere götürdü bana bu gün kıyametin kopacağı gün dedi sonra geri dönmeye başladık elini tumuştum o güven ve mutluluk hisi hala içimde ailemle şehre geri döndük ve herkesi arayıp kıyametin kopacağını söyledik müslümanlar kıyameti görmeyecekler rüyamdada hepimizin ayaklarından başlayan bir ağrı geldi sanırım ölecektik ama tam o sırada uyandım şimdi ben hayatımda Ilk kez bu kadar gerçekçi ve garip bi rüya görüyorum bunun ne anlama geldiğini bilen biri varmı ?biliyorum biraz saçma ancak lütfen dalga geçmeyin

- - - Eklendi - - -

vay anasını hiç yorum gelmemiş :(

Allah hayr etsin. Böyle demek gerek önce.
Allah'ın zıddı olmadığı için görünmez peygamber efendimize de insan suretinde göründüğünü hiç duymadım ki öyle birşey olmamıştırda. Çünkü peygamber efendimiz bizzat şahsı itibariyle Allah'ın huzuruna gidiyor gösterilse orda gösterilirdi zaten ama peygamber efendimiz sadece şunu diyor Allah CC'nin cemalini omuzlarımda hissettim gibi birşey diyor yani dedikleri gibi şeytani bir rüya olabilir.

Razzers

Razzers

Üye
benim tanıdık bi arkadaş vardı oda senin gibi bi rüya görmüştü işte dün helvasını yedik :ağlarım:

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Allah hayr etsin. Böyle demek gerek önce.
Allah'ın zıddı olmadığı için görünmez peygamber efendimize de insan suretinde göründüğünü hiç duymadım ki öyle birşey olmamıştırda. Çünkü peygamber efendimiz bizzat şahsı itibariyle Allah'ın huzuruna gidiyor gösterilse orda gösterilirdi zaten ama peygamber efendimiz sadece şunu diyor Allah CC'nin cemalini omuzlarımda hissettim gibi birşey diyor yani dedikleri gibi şeytani bir rüya olabilir.

ben rüyadan bahsediyorum peygamberimiz rüyasında genç biri olarak görüyormuş

- - - Eklendi - - -

benim tanıdık bi arkadaş vardı oda senin gibi bi rüya görmüştü işte dün helvasını yedik :ağlarım:

hazırlanın bi helva daha yiyiceksiniz :)

alaStar

alaStar

Üye
Anlatmayaydın eiydi :hmmm

semihguney

semihguney

Üye
herkes kıyametı falan görebiliyor , sen daha önceden Allahı insan suretinde görülmüş diye bildiğinden bilinçaltına yerlermis olmalı , bu konularla çok ilgilendiğinden böyle rüyalar görmen normal bence . Abartılacak birşey yok , Allahı birebir görmek bizim için çok zor , Peygamber efendimiz(sav) miraça çıkarken cebrail kalbini ameliyat ediyor ki buna kalbi dayansin diye , Allahı gerçek suretiyle görmek şehitlere ve kurbanlara ruhunu teslim ederken nasip oluyor , bunun dışında görülmesine kalp dayanmaz . Bence o gördüğün öylesine bi rüyaydı

komando04

komando04

Üye
valla kardeşim sen güzel bir rüya görmüşsün sadece zora düştüğünde değil her zaman Allaha sığınmak en güzelidir.bu rüya sana neyi ifade ediyor biliyor musun.Allahtan başka hiçbir şeye. Sığınılmaz ve eğer son zamanlarda yanlış bir davranış yaptı isen bu yanlışının farkına var.çünkü Allah sevdiği kulunu rüyalarla uyarır.yanlış değilse güzel bir işte yapmış olabilirsin.böyle bir rüyanın şeytan ile kesinlikle alakası yoktur.

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Anlatmayaydın eiydi :hmmm

neden

- - - Eklendi - - -

herkes kıyametı falan görebiliyor , sen daha önceden Allahı insan suretinde görülmüş diye bildiğinden bilinçaltına yerlermis olmalı , bu konularla çok ilgilendiğinden böyle rüyalar görmen normal bence . Abartılacak birşey yok , Allahı birebir görmek bizim için çok zor , Peygamber efendimiz(sav) miraça çıkarken cebrail kalbini ameliyat ediyor ki buna kalbi dayansin diye , Allahı gerçek suretiyle görmek şehitlere ve kurbanlara ruhunu teslim ederken nasip oluyor , bunun dışında görülmesine kalp dayanmaz . Bence o gördüğün öylesine bi rüyaydı

Evet Öylesine bi rüyaydıda ben sizden tabirini istedim

komando04

komando04

Üye
şeytan ile alakalı bir rüya her zaman dini imanı Allahı kötüler.

alyz

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim sen güzel bir rüya görmüşsün sadece zora düştüğünde değil her zaman Allaha sığınmak en güzelidir.bu rüya sana neyi ifade ediyor biliyor musun.Allahtan başka hiçbir şeye. Sığınılmaz ve eğer son zamanlarda yanlış bir davranış yaptı isen bu yanlışının farkına var.çünkü Allah sevdiği kulunu rüyalarla uyarır.yanlış değilse güzel bir işte yapmış olabilirsin.böyle bir rüyanın şeytan ile kesinlikle alakası yoktur.

aynen onu geçtimde biri illmünati demiş

komando04

komando04

Üye
aynen onu geçtimde biri illmünati demiş

alakası yok kardeşim sen doğru olmaya her zaman dürüst olmaya çaba göster.bende çok rüyalar gördüm böyle ufak bir yanlış yaptığım zaman kötü şeyler görüyordum.Allahı ve ölümü günde en az 5kere hatırla hiç yanlış yapmazsın zaten

oska1989

Üye
saçmalamayın.bu dünyadan göç etmeden kimse Allah'ı göremez.

komando04

komando04

Üye
saçmalamayın.bu dünyadan göç etmeden kimse Allah'ı göremez.

sadece bu dünya öbür dünya diye ayırım yapılmaz öbür dünyada göreceğimiz ne malum onu En doğru Allah bilir rüyada gördüğümüz Allah değildir zaten onun varlığıdır sadece gören kişi o şekilde görmüştür

oska1989

Üye
Allah ın ne kendisini ne varlığını kimse göremez onu bırak nasıl olduğunu hayal bile edemez

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Allah ın ne kendisini ne varlığını kimse göremez onu bırak nasıl olduğunu hayal bile edemez

zaten kendisini görmediki be kardeşim insan şeklinde tecelli etti haşa insan şekline girdi demiyorum o şeklilde benle konuştu

Razzers

Razzers

Üye

Allah istedikten sonra istediği kişiye görünür. nasıl böyle emin konuşabiliyorsun.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Allahi rüyasında hisseden yada,herhangi bir şekilde gören o insana özeldir şeytanla hiç alakası yok. O insan belli ki bir huzura,erecektir

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Arkadaşlar abartmayın bu kadar. Ben de çocukken geceleri birinin kulağıma birşeyler fısıldadığını duyuyordum. Hiçbirşey anlamıyordum ama, arapçaydı. 3 harflinin biri benle kafa buluyor herhalde diyordum. Bu da öyle bir şey olabilir yani. Karabasan da olabilir.

- - - Eklendi - - -

Psikolojik de olabilir.

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar abartmayın bu kadar. Ben de çocukken geceleri birinin kulağıma birşeyler fısıldadığını duyuyordum. Hiçbirşey anlamıyordum ama, arapçaydı. 3 harflinin biri benle kafa buluyor herhalde diyordum. Bu da öyle bir şey olabilir yani. Karabasan da olabilir.

- - - Eklendi - - -

Psikolojik de olabilir.

vay anasını yav sizden sadece tabirini istedik ne psikolojisinden bahsediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt