Rütbelerde şöyle bir değişiklik yapılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Olsunmu?

• Evet olsun.

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hayır olmasın.

Kullanılan: 4 25.0%
  • Daha değişik bişey olsun..

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
turkish cowboy haklısın önüne geçilmez ama diyorum ki yardım istek konularında artış olmasın konu dışında zaten artmasın gereksiz konu değil mi sil gitsin mesaj sayımı da belli yerlerde yapılsın değişiklikler de yapılsın diyorum yöneticilere iş düşer biraz daha. kaliteyi arttırmak için biraz çaba gerekiyo bunlar da kökünden siler mi sorunu bence silmez ama daha iyi gibi olur bence rütbeleri kaldıralım zaten kim ne kadar paylaşım yapmış görünür rütbe için yapan da yapmaz sanırım zaten yapmasın

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Haklısın ama açtığın konunun konu olarak sayılmaması paylaşım isteğini azaltır :)
Zaten genelde paylaşımcılar rütbe hırsı veya konu açma hırsı yaparak paylaşım yaparlar:)
Bir de şunu atlamayalım, buraya eğlenmek, zaman geçirmek için geliyor çoğumuz:)
Sohbetler ediliyor, konu ile alakalı tartışmalar yapılıyor, alakasız mesaj silmenin de ölçüsünü tutturamaz yönetici :)
Bir de şöyle birşey var, her üyede olan birşey , hırs...
Neden ben de olamayayım düşüncesi hakim, haksız da değiller,değiliz...
Rütbe atlayınca hangimiz sevinmez ki :)
Tabi iyi yoldan rütbe atlarsa kaliteli bir üye olur...
Yok her konuya "saol" yazarsa "sağol da değil he saol:D" kendi kalitesini düşürmüş olur, forum hakkında bilgisiz kalır:)
Sonuçta köklü bir çözüm olmaz, insanın içinde olacak :)

mservank

mservank

Üye
Mesala operatörler bölümünde yenilikler ile ilgili bilgiler veren üyenin konusu sayılsın ama aynı bölümde soruların olduğu bölüm olsun oraya problemlerini yazan insanın konusu sayılmasın birkaç alakasız mesaj yazan üye de silinsin mesajları da silinsin zaten alakasız bir problem çıkarmaz herhalde diğer üyeler de uyarmasın şikayet etsin ama zor her üyenin aynı şekilde davranması bir şeyler yapmak gerek
dediğin gibi insanın içinde olacak keşke okulda toplama ,çıkarmadan önce saygı, sevgi,birtakım şeyler öğretilse ama yok ilerde sınav var ona çalışsın erkenden öğrensin sonra hastasına çemkiren doktor çıkıyo malesef bu da buraya alakasız oldu ama diyemeden gecemedim :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de alakasız mesaj yazdım, yazmayan üye var mı :)
Ortamı bulunca her konuda muhabbet ediliyor ne kadar yasak olduğunu bilsek de mesaj sayısını yükseltmek için değil de eğlence amaçlı yapılıyor :)
Üyenin mesajının silinmesi üyeye koyuyor veya bana öyle oluyor ne bileyim :)
Üyeyi silersek ciddi bir üye kaybı yaşarız, tanıdığım çoğu üye alakasız mesaj ile başladı çünkü adam bilmiyor ki nerden bilsin öyle olacağını :)
Kaynasa kaynasa , araştıra araştıra öğrenecek, yeni üyede sıkıntı olmaz da adam diyor ben general olacağım haydi kas babam kas :D
Şimdi diyeceksin 1 senede sen nasıl böyle oldun :ehe

mservank

mservank

Üye
Amacı belli olan ve hatasını ısrarla tekrarlayan üyenin kendisi de gereksiz konu mesajları da silinsin gönüllü üyeler seçilsin bir tane silsen kardır silinen mesajlardan konulardan sonra özel mesaj atılabilir böylece üye yöneticiye mesajım konum neden silindi diye mesaj atıp gereksiz yere meşgul etmez hatasını anlar anlamazsa devam ederse şutla :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O tip üyeler zaten ceza alıp yollanıyor, genelde reklam amaçlı gelip konu açıyorlar :)
Mizah bölümüne biraz göz at beni daha iyi anlarsın :)
Zamanında biz de yaptık ama öğrenince kestik, ogrense de yapıyor adam :ehe
Spam olarak da değerlendirilme oranı çok az oluyor :hmmm

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Bence Güzel Olurdu .

mservank

mservank

Üye
Hatalar karşılıksız kalmamalı.Kötü amaçlı yapılmayan hatalar bir iki kez affedilebilir.Uyarı da yapılır.Artık kaynaşmaya başlayan üyeyi görmezden gelmek yanlış bence.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kaynaşıp kuralları öğrendikten sonra yaparsa dediğin gibi değil de yönetici tarafından sözlü uyarılır, tekrarında ufak bir uyarı verilebilir belki de :)
Ama hep yıkıcı, silici zihniyeti bırakmalıyız, sonuçta herkes biryerlerden öğrendi :)

mservank

mservank

Üye
Ben yönetici olsaydım kimse kalmazdı herhalde.:)Bırakılmamalı.Adam bile bile hata yapıyo.Neyini affedelim.

haltie

haltie

Üye
zaten rütbelerde derece var mesela;
enesin general rütbesi dolu

albay ise yarım dolu

yada yeni üye

yada üsteğmen

her rütbede var bu ama hasanın dediği biraz farklı olsada yapılabilir bir şey ama olmasada olur :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pure Life

Pure Life

Üye
Sayın üyelerimiz rütbe değişikliği sebebiyle açılmış konu amacından saptığı için konuyu kilitliyorum. Sohbet etmek için konu dışı kategorisini kullanınız. İyi formlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt