Rütbelerde şöyle bir değişiklik yapılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Olsunmu?

• Evet olsun.

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hayır olmasın.

Kullanılan: 4 25.0%
  • Daha değişik bişey olsun..

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
yeniler nasıl olcak bakalım :D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bari level sistemi gelsinde online oyun hissine kapılalım yahu :ehe

Neverex

Üye
Güzel bir fikir.Kesinlikle bu değişikliğe destek veriyorum.

halil96

halil96

Üye
Mesela yüzbaşının rütbesinde yeşil sonda oluyor ya o 800 mesaj olsun aşagıdaki gibi olunca 600 mesaj olsun mesela :)

Mesela bu 600 olsun.

Bu 700 olsun.

Buda orjinal hali :) 800 olsun buda :)

Ne dersiniz böyle bişey olabilirmi :) Bu olmasada artık yeni bir rütbe sistemi gelsin :D

Kesinlikle Katılıyorum:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yaa sanki varya herkes general olmuş da geçecek rütbe arıyor ...
Sindire sindire ...

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
bencede arkadaslar rütbeler aldıgmız tesekure göre verilse daha ıyı olur :oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
rütbelere bu kadar takan bir forum görmedim yahu..

Boşver Nadir Ortamın rengini almayı bileceksin.Rütbeyle ugrastıkları kadar Konularla ugrassalardı kim bilir bu forum nerelerde olurdu!HEE DE GİTSİN:ehe.Ben yöneticilerin yerinde olsam bunu avantaja cevirirdim mesela 100 dosya paylaşan üye albay olacak diye bir kural konsa bak bakalım ölü UIQ2 bölümü bile nasıl canlanıyor:ehe
Ama arkadaşın fikrini beğendim.Beğendiğim fikride söylemlerimle dile getirmeye çalışırım

izmirligenc

izmirligenc

Üye
zaten rutbelerde degisiklige gidilecekmis bence askeri rutbelerden vazgecilmeli

Perfect!

Üye
herşey rütbe değil bu kadar abartmamak lazım önemli olan paylaşım yapmak yardımcı olabilmek.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bu forumda Saygı Rütbeye Göremi Aman dert Ettiniz Konuya Bakın Hele :( Boş Koy gitsin :)

hangman1907

hangman1907

Üye
ßéNce BöyLe askeri rutbeler çok iyi.

wh4t3v3r

Üye
bence rütbelerde alınan teşekkür ve açılan konu sayısıda dikkate alınmalı

futbol123

futbol123

Üye
alınan teşekküre göre belli olmalı

Ykaraca

Ykaraca

Üye
güzel fikir.olabilir.

mservank

mservank

Üye
Dediğim gibi boş mesaj boş konudan iyidir :)
Boş mesaj üyeyi , boş konu ise forumu kirletir ...

Boş konu açmak boş mesaja göre daha az tercih edilir diye düşünüyorum.Bazı bölümlerde konu sayımı yapılmasın(yardım /istek konuları gibi).Forumda yeni/eski yöneticiler de görevlendirilebilir sadece gereksiz konu,mesaj temizliği için.Birkaç değişiklik,düzenleme yapılabilir forum yapısında.Caydırıcılığı arttırmak gerek.Rütbeleri bir etkene bağlamak yerine mesaj,konu,teşekkür sayısının kombinasyonlarına bağlamak daha doğru olabilir.Rütbeyi takmamak gerek.Yardımcı olmak, sıkıntı gidermek bir rütbeden çok daha değerlidir.Bakış acısını değiştirmek malesef zor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Düşünsene ne kadar boş ve çöp konuların açılacağını :)
Girer sağlık bölümüne 'sırtımda sivilce çıktı' diye yardım konusu acar , onu gören gider konu dışına gereksiz, tartışma yaratan konular acar, konu ile rütbenin artacağını duyan yeni üyeler nerde açılmış konu varsa onları acar, gider her bölüme şu telefon mu yoksa bu mu diye konu acar :)
Amaç yine rütbe atlamak, aslında ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz ... :)
Teşekküre dayalı olsa akılalmaz bir fake üyelik alma oranı ortaya çıkar :)
Sistem şu an için iyi :)
Bütün forum üyeleri general oldukları ve geçecek yeni rütbe aradıkları için rütbe değişikliği istiyorlar :)

aryscat

aryscat

Üye
Ya önemli olan insanın yatağına uzandığında kendini nasıl hissettiğidir. Böyle boş mesaj ve konularla alınan rütbeler nöbetçi subayın ceketini giymiş er in rütbesi gibidir. Rütbesi Albay olsun isterse cumhurbaşkanı rütbesi verilsin. Adama kimse el pençe divan duracak değil ya. Maaşda vermiyor kimse. Boşverin :) Rütbelere gelince "her Türk asker doğar"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt