Güzel özet...birşey farketmiyor bence mobilde rütbe gözükmüyor ve yeni bir üye gelip senin tecrübe puanını göremediği için kendisi ile bir tutup istediği gibi laf sokabiliyor sonra kendini nasıl ifade edeceksin bu adama ben 5000 mesaj yazdım, şu kadar konu açtım, bu kadar emek harcadım diyecek halin yok ya...
o yüzden kafaya takılacak birşey değil bence rütbe olmasada olur
valla ha eskıden avatar altı yazı vardı o neara kalktı ya resmen ayakta uyuyup otele para verıyorum ben haRütbe/avatar altı yazısı özelliği olduğu zamanlar o yazıyı yazdırmak için albay veya ayın üyesi olmak zorundasın. Başka yönlerden yönetici rütbesi hariç diğer her rütbe birbirine eşit.
Rütbe/avatar altı yazısı özelliği olduğu zamanlar o yazıyı yazdırmak için albay veya ayın üyesi olmak zorundasın. Başka yönlerden yönetici rütbesi hariç diğer her rütbe birbirine eşit.

Çok doğru...Ben mod olmadan önce tümgeneral rütbesi taşıyordum. Er rütbesi takan birisi ile bir farkım asla olmadı olamazda. Tek fark sitede ki popülerliği. Tümgeneralim diye er rütbeliye üstünlük kurma hakkım asla yok. Ben ona o bana saygı duymak zorunda.
Ben mod olmadan önce tümgeneral rütbesi taşıyordum. Er rütbesi takan birisi ile bir farkım asla olmadı olamazda. Tek fark sitede ki popülerliği. Tümgeneralim diye er rütbeliye üstünlük kurma hakkım asla yok. Ben ona o bana saygı duymak zorunda.
Aslında çok şey değişiyor da biz farkedemiyoruz...
avatar altı yazı ve pm kutusu hariç fark olmadı olmuyor olmaz da.
- - - Eklendi - - -
ne gibi
boşver 
Katılıyorum rütbe görüntü ve sadece mesaj saklama sayısı çoğalıyorRütbe sadece görüntü ve ayrıca yüksek rütbe tecrübeli olmasi anlamına gelmez.