Rütbeler Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rütbeler Hakkında
arkadaşlar hangi rütbenin ne özelliği var. Mesela albay olunca açılan konular düzenlene biliyormu

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Hyr. Sadece görünüş. Ve tecrube simgesi...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Mesaj kotan artıyor :ehe Birde tecrübe tabiki

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
birşey farketmiyor bence mobilde rütbe gözükmüyor ve yeni bir üye gelip senin tecrübe puanını göremediği için kendisi ile bir tutup istediği gibi laf sokabiliyor sonra kendini nasıl ifade edeceksin bu adama ben 5000 mesaj yazdım, şu kadar konu açtım, bu kadar emek harcadım diyecek halin yok ya...
o yüzden kafaya takılacak birşey değil bence rütbe olmasada olur

Revengeful

Emekli Yönetici
Rütbe/avatar altı yazısı özelliği olduğu zamanlar o yazıyı yazdırmak için albay veya ayın üyesi olmak zorundasın. Başka yönlerden yönetici rütbesi hariç diğer her rütbe birbirine eşit.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
birşey farketmiyor bence mobilde rütbe gözükmüyor ve yeni bir üye gelip senin tecrübe puanını göremediği için kendisi ile bir tutup istediği gibi laf sokabiliyor sonra kendini nasıl ifade edeceksin bu adama ben 5000 mesaj yazdım, şu kadar konu açtım, bu kadar emek harcadım diyecek halin yok ya...
o yüzden kafaya takılacak birşey değil bence rütbe olmasada olur
Güzel özet...;)

doctorrr

doctorrr

Üye
rütbenin bi olayı yok gençler yüksekse havanız oluyor o kadar :ehe

pelın_

Rütbe/avatar altı yazısı özelliği olduğu zamanlar o yazıyı yazdırmak için albay veya ayın üyesi olmak zorundasın. Başka yönlerden yönetici rütbesi hariç diğer her rütbe birbirine eşit.
valla ha eskıden avatar altı yazı vardı o neara kalktı ya resmen ayakta uyuyup otele para verıyorum ben ha

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye

her rütbe eşit değildir bence!
bir adam yada bayan albay yada daha yüksek rütbede ise bu sitede belli bir geçmişi var demektir yani tecrübe sahibidir bu üye ile konuşurken eğer rütbesi gözüküyor ise ona göre sohbet edersin
usta ile çırak bir olurmu :hmmm

adminler arasında bile bir eşitlik yok herkesin bir başarı puanı var öyle değilmi?

Insan olarak hepimiz eşitiz tabikide ama her yerde çömezlik dönemi vardır üstüne saygılı olmalısın

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben mod olmadan önce tümgeneral rütbesi taşıyordum. Er rütbesi takan birisi ile bir farkım asla olmadı olamazda. Tek fark sitede ki popülerliği. Tümgeneralim diye er rütbeliye üstünlük kurma hakkım asla yok. Ben ona o bana saygı duymak zorunda.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben mod olmadan önce tümgeneral rütbesi taşıyordum. Er rütbesi takan birisi ile bir farkım asla olmadı olamazda. Tek fark sitede ki popülerliği. Tümgeneralim diye er rütbeliye üstünlük kurma hakkım asla yok. Ben ona o bana saygı duymak zorunda.
Çok doğru...

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye

ben o türlü saygıdan bahsetmiyorum

demek istemediğim mesela; ukalalik yapmaktan bahsediyorum mesela sen deneyimli olduğun için ona birşey söylüyorsun oda sana karşılık veriyor sen kimsin gibilerinden
yani her yönden eşit olduğunu sanıyor senin bilgin tecrübeni hiçe sayıyor... sanırım bu sefer daha iyi anlattım

- - - Eklendi - - -

ayrıca bu konuyu tartisabilmekte güzel cevap yazma gereği gördüğün içinde teşekkürler umarım bu sefer demek istediğim anlaşılmıştır

15097

15097

Üye
Aslında çok şey değişiyor da biz farkedemiyoruz...

eahercai

eahercai

Üye
bu ne sacma konu ya ben işim olunca girmek zorundayım kaç senedir aynı rütbe sıkıntı yok olsa ne olur

KayraBey

KayraBey

Üye
Rütbe sadece görüntü ve ayrıca yüksek rütbe tecrübeli olmasi anlamına gelmez.

pelın_

He ama korkoca ben ben ya benım msj saklama özellgım2.500 gecen sldm yoksa daha fazla olmalı banane banane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt