Rütbelendirmede Beğeni Sayısı Esas Alınsın mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Rütbelendirmede Beğeni Sayısı Esas Alınsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
bu sistem iyi şimdi o sistem olursa bir sürü sahte hesap açılacak hep şantaj yapar gibi beğeni vereceğim diyerek teşvik veren olacak +rep felan :d: diğer forumlara çevirmeyin burayı bu sistem gayet iyi

Tuba

Tuba

Üye
Arkadaşlar rütbe sistemi bana çok ters gelen bir olay açıkçası...

Ben ne kendimi ne diğer üyeleri aaa albay bu çok yararlı biri forumu çok iyi bilir şeklinde görmüyorum açıkçası...
Ve ya bir başka üye çok az mesaj yazmıştır binbaşıdır ama o kadar yararlı mesajlar yazmıştır ki o rütbeden daha fazlasını hak ediyordur...

Ben burda hiç kimsenin rütbesine bakarak karar vermiyorum dikkat edin rütbeler yanıltıcıdır...
Mesaj sayısı ile en yüksek rütbeye gelmiş kişi foruma çok katkısı olmuş kişi değildir bence...
Nice bu rütbeye almış kişiler vardır ancak mesajlarına bakarsanız spam değildir ama gereklide değildir...

O yüzden ben rütbe olayını sevmiyorum... hep rahatsızdım halada rahatsızım '' mesaj kasıyor _ mesaj post ediyor '' bu ithamla karşılaşmak istemeyen üyeler de vardır...

Sonuçta forumda aldığımız rütbeler ile anılmıyoruz aslında bunu düşünerek hareket etmek lazım forumda Nick imiz ile anılıyorz hiç kimsede bu nicklerin başına rütbeyi getirmiyor ben hiç dert etmedim halada dert etmiyorum çünkü hiç kimse bana Albay 'Nur' demiyor veya Albay Tuba.Erva demiyoruz üye bilgilerinin yanında bir rütbe benim için..

Bir bilginlik daha üst bir üye saygı gösterilecek bir değer değil benim için bugün üye olur bir ay sonra rütbesini artırır...Ama foruma hiç yararı olmaz...

Umarım yazdıklarım doğru anlaşılır...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mesaj sayısına göre muamele beklemek bence de çok yanlış. Önemli olan yararlı üye olabilmek. Bkz ben, belki 10.000 mesajım var ama bunların çoğu sohbet mesajı. Dersler bitince twitter ve burada takılıyorum ve sonuç ortada :D

Ama özellikle 'franzlizst' ve 'Uruloki' gibi üyeler her ne kadar mesaj sayıları az olsalar da diğer üyelere benden çok daha fazla
yardımcı oluyorlar.

Hiç mesaj sayısı fazla olduğu için ayın üyesi olan gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü yok.

Yani diyeceğim soldaki mesaj, beğeni, konu istatistikleri sadece sayılardan ibaret. Oraya takılmayın. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
peki ama zorla benim yazdığım mesajı beğen diyecek değiliz üyelere. mesela konu içerisinde ingilizce bir metin oluyo türkçe ye çevirip cevap veriyoruz arkasından biri gelip google dan çevir diyo :) hangi birini şikayet edelim bu sadece aklıma gelen ilk örnek. buna bir çözüm bulunması için site hakkında bölümüne konu açmıştım ama bir sonuç çıkmadı.

Derler Hakan pm lerden msn den neler neler oluyor emin ol bi ara teşekkür sistemi vardı ilk konuyu açan kişinin teşekkürü profilinde kaç teşekkür almış diye görünüyordu bunun muhabbetide hep oluyordu hadi teşekkür et eski açılan konulara dikkat edersen şu yazılarla karşılaşırsın ''' Bir teşekkürü çok görmeyin ''' hatta daha büyük fontlar ile...

Ne mesaj sistemi ne ne beğeni sistemi bunun önüne geçemez sanırım :hmmm

Emre-45

Emre-45

Üye
Farketmez.

lolaman

lolaman

Üye
Bu sistem gayet güzel diğer sisteme geçersek bu sefer mesaj sayıları azalır çözülen problemlerde azalır haliyle.

Tuba

Tuba

Üye
Yalnız şu noktada size katılıyorum :

Mesaj sistemi suistimal ediliyor evet hatta bazı bölümlerde yazılan mesajlar sayılmıyor hatta eskiden bu bölüme yazan kişilerin mesaj sayısından düşüldü ancak rütbeleri kaldı...
Suistimal edilen mesajlar siliniyor bu da doğru ancak bir önceki mesajımda dediğim gibi bazı mesajlar silinemiyor haliyle spam sayılmıyor yazdıkları...

bence kafanıza takmadan özgürce yaşayın ne rütbeye gözünüz baksın nede mesaj sayınıza yazdıklarınız düşünceleriniz ve bilginiz ile anılın forumda....Spam mesajlar ile de anılmayın ama :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Mert045

Mert045

Üye
Her ikiside esas alınsın bence.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
:hmmm sadece bunu koyup gidenler var :kop: bunuda :tşk: hele bunu hatta ve hatta mesajin arkasina mesaj yazmayip mesaj yazildiktan sonra hemen donup tekrar :rica: bir ustekine koyanlar var :good: birde bu var.yaziliyorsa tam tekmilli yazilsa arkasindan ifadesini balirtse daha faydali bir mesaj olur bence.

Nur hanima tam olarak katiliyorum nekadarda guzel izah etmis tesekkurler.

Begenileri cagri sistemi olarak kullanilmasi gerekiyor yardim isteyene yardim edenin begeni birakmasi isteyen unutmus olabilir cunku yardim isteyende yardim edenin mesajini anlamamissa ozaman gelirmisin anlamadim niteliginde olmasi daha verimli olur benim dusuncem budur.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rütbe sistemi bana çok ters gelen bir olay açıkçası...

Ben ne kendimi ne diğer üyeleri aaa albay bu çok yararlı biri forumu çok iyi bilir şeklinde görmüyorum açıkçası...
Ve ya bir başka üye çok az mesaj yazmıştır binbaşıdır ama o kadar yararlı mesajlar yazmıştır ki o rütbeden daha fazlasını hak ediyordur...

Ben burda hiç kimsenin rütbesine bakarak karar vermiyorum dikkat edin rütbeler yanıltıcıdır...
Mesaj sayısı ile en yüksek rütbeye gelmiş kişi foruma çok katkısı olmuş kişi değildir bence...
Nice bu rütbeye almış kişiler vardır ancak mesajlarına bakarsanız spam değildir ama gereklide değildir...

O yüzden ben rütbe olayını sevmiyorum... hep rahatsızdım halada rahatsızım '' mesaj kasıyor _ mesaj post ediyor '' bu ithamla karşılaşmak istemeyen üyeler de vardır...

Sonuçta forumda aldığımız rütbeler ile anılmıyoruz aslında bunu düşünerek hareket etmek lazım forumda Nick imiz ile anılıyorz hiç kimsede bu nicklerin başına rütbeyi getirmiyor ben hiç dert etmedim halada dert etmiyorum çünkü hiç kimse bana Albay 'Nur' demiyor veya Albay Tuba.Erva demiyoruz üye bilgilerinin yanında bir rütbe benim için..

Bir bilginlik daha üst bir üye saygı gösterilecek bir değer değil benim için bugün üye olur bir ay sonra rütbesini artırır...Ama foruma hiç yararı olmaz...

Umarım yazdıklarım doğru anlaşılır...

Bu fikri öne sürmemdeki sebep rütbesi yüksek kişilerin daha iyi muamele görmesinden ya da bu kişilerin daha donanımlı olduğunu düşündüğümüzden kaynaklanmıyor 'Nur' . Rütbelendirme sistemi benim için de çok fazla şey ifade etmiyor.Bu sebepten söylediklerinizin geneline katılıyorum.

Konuda hakaret eden birini şikayet butonuna basıp şikayet edersiniz. Zaten onun niyeti birilerini rahatsız etmektir. "240x320 Bounce Tales oyunu"nu arayan üye bu isimde başlık açtığında konuya dalıp ilk mesaja bakmadan "Emeğe saygı paylaşım için teşekkürler" yazan birini de şikayet edebilirsiniz post kasttığını düşündüğünüz için.Zaten forum kurallarına da aykırıdır bu.Ben de bu kişinin bu forum kuralını ihlal etmesinde tek neden olarak rütbe atlama hevesi olduğunu düşünüyorum.Ve bu gibi durumlarda bize şikayet sistemini kullandırmak yerine üyelerin böyle davranmasını önlemek daha mantıklı geldi bana.

Ayrıca kurtulus40'ın da dediği gibi konu altına tesekkürler,emeğe saygı,ya da tek bir smileyden ibaret mesajlar yazılması da dışarıdan bakan biri için son derece bayağı görünüyor.

Bu sebepten beğeni sayısına göre değerlendirme yapılsın dedim bu sayede kullanıcılar beğeni kazanmak niyetiyle mesajlarında daha seçici olabilirler düşüncesiyle..
Ama karşılıklı beğenileşme yapılabileceğini göz ardı etmiştim.

asigsasi

asigsasi

Üye
bunlarıda dert etmemek lazım isteyen istediğini beğenir isteyen beğenmez isteyen konuya mesaj yazar istemeyen yazmaz buradaki en önemli şey yararlı paylaşımlar yapmaktır ve burada ki birçok arkadaşımız çok değerlidir. nick lerimiz bizi ifade eder mesaj ve beğeni sayımız değil adam binbaşı olmuş herkese ters konuşuyor neyse ben böyle bir foruma üye olduğum için çok şanslıyım rütbem er olsada

cardanadam

cardanadam

Üye
benim üyelik tarihime bakın birde rütbeme bakın ben kalkıp boş mesaj atmıyorum boş konu açmıyorum gereksiz tartışmalara girmiyorum allaha şükür şu zamana kadar uyarı bile almadım ama forum'a bakıyorum adam benden sonra üye olmuş albay olmuş bir iki mesajını takip ettikden sonra o kişinin yararlı bir kişimi yoksa pos kasan bir kişimi olduğu ortaya çıkıyor hemen

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
bunlarıda dert etmemek lazım isteyen istediğini beğenir isteyen beğenmez isteyen konuya mesaj yazar istemeyen yazmaz buradaki en önemli şey yararlı paylaşımlar yapmaktır ve burada ki birçok arkadaşımız çok değerlidir. nick lerimiz bizi ifade eder mesaj ve beğeni sayımız değil adam binbaşı olmuş herkese ters konuşuyor neyse ben böyle bir foruma üye olduğum için çok şanslıyım rütbem er olsada

Dert ettiğimiz söylenemez pek.Hülasa bu bir şikayet ya da hayıflanma değil. Forum düzeni için basit bir öneri sadece.

hakan_710

hakan_710

Üye
okuduğum mesajlara göre bazı arkadaşlar benimle aynı düşünce de bazıları da karşıt ben elimden geldiğince düzeni sağlamaya ve yardım etmeye yönelik mesajlar atıyorum. ama bazı üyeler kendilerine yazılmış mesajlara bile yüzsüzlük yaparak sanki o davranışı başkası yapıyomuş gibi post kasmaya devam ediyo aklı sıra mesaj sayım ne kadar fazlaysa ben o kadar öne çıkıyorum düşüncesindeler. Bu işin sonu ne olacak bende merak ediyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Daha önce defalarca konustugumuz gibi, her ne olursa olsun rütbede tek kıstas siteye atılan mesaj sayısı olacaktır. Ancak biz gereksiz mesajlar, oyun bölümleri gibi bazı bölümlerde zaten mesaj sayılarının sayılmamasını sağlıyoruz, yani rütbeler gereksiz bölümlerde mümkün oldugunca artmamaktadır.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şuanki düzen iyi.

Incredible

Incredible

Üye
Önemli olan beğeni değildir..Önemli olan foruma ne kattığıdır.Şahsen ben buna dikkat ediyorum.Ancak burada karar Maxicep Yönetimi ne aittir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
700 mesajıma kıyamam ben zaten 300 ü silindi :ağlarım: bu sistem iyi :ehe :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sanırım konu çözüme ulaştı.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt