Rütbelendirmede Beğeni Sayısı Esas Alınsın mı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Dün başka bir başlıkta da sözünü ettiğim fikrim."Üyeler rütbe kazanmak için post kasıyor" zaten forum ahalisinin bir çoğunun şikâyetçi olduğu bir konu. Bunun yanı sıra rütbelendirme sisteminin beğeni miktarına bağlı olduğu forumda üyelerin daha paylaşımcı ve aktif olacağını sanıyorum.

Bu benim şahsi kanaatim. Hemfikir olduğum kişilerin bulunduğunu da düşünüyorum :)

Anket'te oy kullananlar lütfen sebebini de söylesinler. Özellikle hayır diyenler :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben şahsen rütbe sisteminden memnunum.
O durumda da bu sefer beğeni kasılacak... Sonu yok ki bu kasma olayının. Biz gördüğümüzde olabildiğince müdahale ediyoruz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sırın babanın dediginı yazacaktım.

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55
Türe

Türe

Üye
ben de katılıyorum bu sistem iyi

tempestshine

tempestshine

Üye
Aynen sonra millet beğeni sayısı için fake hesap bile açar

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55
greenmile

greenmile

Üye
begeni forumda daha cok mesaji yazana haber verme maksadiyla kullanildigi icin gereksiz

Revengeful

Emekli Yönetici
Herkes rütbe kasmak için Tuba'nin konularına yazar :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben şahsen rütbe sisteminden memnunum.
O durumda da bu sefer beğeni kasılacak... Sonu yok ki bu kasma olayının. Biz gördüğümüzde olabildiğince müdahale ediyoruz.
peki ama zorla benim yazdığım mesajı beğen diyecek değiliz üyelere. mesela konu içerisinde ingilizce bir metin oluyo türkçe ye çevirip cevap veriyoruz arkasından biri gelip google dan çevir diyo :) hangi birini şikayet edelim bu sadece aklıma gelen ilk örnek. buna bir çözüm bulunması için site hakkında bölümüne konu açmıştım ama bir sonuç çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
asigsasi

asigsasi

Üye
aynen böyle iyi o zaman zorunlu beğeni olabilir niye beğenmiyorsunuz diye gerginlik bile çıkabilir şirin baba nın dediği aynen geçerli

cardanadam

cardanadam

Üye
zaten o kızdan başka yorum beğenen yok bende çoğu zaman mobilim

----------Eklendi @ 08:16:27 ---------- Yazıldı @ 08:13:19 ----------

ankete herkez hayır demiş zaten şimdi mesaj kasıldığı zaman mesajlardan anlaşılıyo beğenide nasıl alaşılır

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
Hımm evet karşılıklı beğenilme yapılabileceği gelmemişti aklıma :bilmm

Ama mesaj sayısına göre yapılması da ne kadar sağlıklı işte :islik
Ama başka bir çözüm yolu da yok gibi.Herneyse.İyi forumlar :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Rütbe sistemi var siz ona dua edin :ehe ya olmasaydı.. Zamanında konusu açılmıştı rütbe sistemi kaldırılsın vs diye

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Rütbe olayını biz bu kadar büyütmüyoruz :)

Üye daha çavuştur ama yazdıklarıyla paylaşımlarıyla bizim için nice binbaşılardan değerli hale gelmiştir.
Öte yandan sitemizde bir yarbaylığa bir albaylığa mesaj kasmayla gelebilmek de imkansızdır.
Buna herkes göz yumsa, eskiden mesaj kastığı günlerde yaşadığı zorluklar nedeniyle yeni mesaj kasıcılara zulüm etmeyi seven üyelerimiz müsaade etmezler :ehe
Bir sürü şikayet alırız öyle bir durumda :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
hakan_710

hakan_710

Üye
Rütbe sistemi var siz ona dua edin :ehe ya olmasaydı.. Zamanında konusu açılmıştı rütbe sistemi kaldırılsın vs diye

rütbe sistemi olmasının ne yararı olduğunu açıklayabilir misin? Sırf rütbe için millet mesaj kasıyo. Benden 1000 tane fazla yada eksik mesaj atmışsın ne geçecek ki eline boşuna kirlilik yaratılıyo bence.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gereksiz

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Rütbe bir ise yaramıyor evet. Fakat rütbe sistemide üyelere bir ödül gibi gözüküyor. Rütbe olmasaydı atılan mesaj sayisida az olurdu.

hakan_710

hakan_710

Üye
Rütbe bir ise yaramıyor evet. Fakat rütbe sistemide üyelere bir ödül gibi gözüküyor. Rütbe olmasaydı atılan mesaj sayisida az olurdu.

rütbe için gereksiz ve anlamsız mesajlar atıp karmaşa yaratmak yerine atmamak daha güzel olmaz mıydı? Bu konu uzar gider..

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
rütbe için gereksiz ve anlamsız mesajlar atıp karmaşa yaratmak yerine atmamak daha güzel olmaz mıydı? Bu konu uzar gider..
Güzel ve yararlı mesajlar atmasınıda sağlıyor ama. Adam biliyordur herşeyi ama yazası gelmiyordur. Ama rütbe alırım diye yardım edenlerde var.
Alakasız mesajları gördüğünüzde şikayet edin biz siliyoruz zaten. Üye devam ederse ceza alıyor. Bu konularda sizlerinde yardımı gerekiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt