Rüştü: İmkansız değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Dostum derbidir bu bence o kadar güvenme..Fenerbahçe son maçlarda çok ciddi biçimde toparlandı.Fakat dananın kuyruğunun kopacağı bir maç ve Mustafa Denizli faktörü var.Mesela ilk maçta 3-0 yenileceğinizi hiçkimse tahmin edememişti.Bu maçta da kesinlik yok bence ;)
Ayrıca şu var ki Fener yenerse Beşiktaş bay bay der ama Beşiktaş yenerse Fener devam eder.Bu da Beşiktaşın mecburiyetini gösteriyor.Çok değişik bir maç olur ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alayına inat , yeniliyorum ... :ehe
Fenerbahçe , Beşiktaş ı yenecektir . Haftaya az kaldı :D

Beşiktaş , 2 pas yapamıyor ki , Fenerbahçe ye karşı direnebilsin ...
Türkiye de en iyi ve kaliteli top oynayan ekibimiz . Direnmek çok zor .! Hele maçın bir de Kadıköy de olduğunu düşünürsek , sıkıntı yok ..

anemik

anemik

Üye
biz yenersek 2 atmak gerek.2 farklı yenersek avarajla üstlerinde oluruz :) öle olması gerek. Fb-23 BJK -20 avaraj.

Biz atarsak 2 tane 22 olucaz Fb de 21 e düşcek.ne işlem yaptım be :D inş bakalım.

arslansem

arslansem

Üye
Sen A.Gücü maçını aklına getiriyorsun.Mesela Eskişehir maçında Beşiktaş harika top oynadı.Keza Fenerbahçe de Kayseride iyiydi..Hiç belli olmuyor bu işler ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Belli belli Semihcim ;)
Haftaya da en güzel şekilde ispatlayacağız . :D

guero

guero

Üye
Sıra sende Beşiktaş Tahiminim 2-0

anemik

anemik

Üye
o tahmin tersine döncek :D

2 pas yapamıyoruz diosunuz.Şmdiki zmndan daha kötüydük ilk yarı.Yinede sizi 3-0 yendik.

Şmdi ilk yarıya göre iyiyiz.şanslısınız Ferrari yok ama sorun deil bahaneye gerek yok :D

Semih'in dediği doğru.Gs maçında çok mu iyi oynadınız sanki.

guero

guero

Üye
İyi oynayan deil usta ayaklar maçı kazandırır wen ummadığın anda gelecek gollerle kazanırsın Fenerbahçedede Böyle Özellilerde oyuncu sayısı bir Hayli Fazla.. herzaman iyy oynanmaz ama içimden geçen beşiktaşı ye-ne-ce-ğiz bu forumda beni birazcık tanısaydın niçin böle konuştuğumu görürdün şuana kadar tahminlerimde yanılmadım bilmem Anlatabliyormuyum... bu bi özellik mi yoksa Bi yetenek mi bilinmez.

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

anemik

anemik

Üye
iyi görücez haftaya.

guero

guero

Üye
ok göreceğiz dostum hiç merak etmiyrum ble bu mac bizim....

Mert

Mert

Üye
Ali Abi geç gördüm. Ama gel girelim iddaya Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenecek

anemik

anemik

Üye
İddamız yok diyolar.İhtimâl war.we ihtimalleri cok iyi kullanıyor BJK.
Ama Feneri we bursayı son hafta yeneriz inş. Lig dahda karışır.GS de girdi potaya gene.ilk 2 takım 3 büyüklerden olucak bnce.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş , önce ts yensin de , Fenere rakip olsun . :ehe Sizin rakibiniz Ts olabilir ...
Şunun şurasın da ne kaldı ki . Pazara . Son 6 gün . :D

'Davut

'Davut

Üye
Beşiktaş artık imkansız...Galibiyeti kaçıran taraf Ts oldu...Bu kadar formda olan bir Fenerbahçeyi yenmezi evinde İmkansız..Şampiyon olmak istiyorsaydı Ts yi yenerdi...Neyseki şampiyonlar ligine gidemiyor olması sevindirici...:ehe

zx6r

zx6r

Üye
Tabiiii yaaaa :) :) :)

guero

guero

Üye
iyi görücez haftaya.

Yine bildim hep bilecem ... Bu da size kapak olsun 2-0 demiştim ama 1-0 yendik arkadaşlar son 3 maçta galibiyet tahminim tuutu artık kafanıza yazın şunu oynadığınız takım FENERBAHÇE bilmem bişey ifade ediyormu usta ayaklarkazandıracak dedim bakın 2.SAyfa ötedeki yorumuma yine bi usata ayak ALEX kazandırdı.ArtıkAnlamışsınızdır GUERO nun tahminlerini sanırım.Bekleyin şimdi Büyük Tahminim Geliyor....

1.Fenerbahçe Ve şampiyon
2.Bursaspor şampiyonlar ligi

Benden bu kadar yolun sonu belli Kardeşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...