RUSÇA PAYLAŞIM BÖLÜMÜ(Rus Dili hakkında herşey)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
RUSÇA PAYLAŞIM BÖLÜMÜ(Rus Dili hakkında herşey)
Arkadaşlar anladığım kadarıyla sitemizde Rusça ile ilgilenen birçok arkadaş var daha öncede değişik başlıklar altında cep telefonları için rusca yardımcı programların paylaşımlarını yapmıştım ilgilenen arkadaşların yavaş yavaş katılımları doğrusunda rusça ile ilgili bütün konuları hepimize kolaylık olması açısından bir bir konuda toplamak istedim Kıaca kendimden bahsetmem gerekirse;1997-2002 tarihleri arasında rusya da müzik pedogoji bölümünü bitirdim iyi sayılbilecek seviyede rusça biliyorum ve bu konuda elimden gelecek her konu da yardıma hazırım

rapper3838

Üye
nerde yaşıyorsun tarık abi

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
mahmut kardes yakin zaman once turkiye ye geldim su an antalya dayim eger planlarimda degisiklik olmazsa burada kalacagim su an kpds rusca sinavina hazirlaniyorum bu arada facebookta ekledim tesekkurler rusdili edebiyati secmekle cok dogru bir secim yapmissin gelecegi cok parlak bir dil

rapper3838

Üye
yazın kemerdeyim abi kısmetse görüşürüz :)) bu arada teşekkür ederim desteğin için :)) ama hiç seni msn de açık yakalayamıyorum ya

goliykorol

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah görüşelim çok memnun olurum bu aralar eve biraz geç geldiğim için msn yi açamıyorum ama işler yolunda giderse 3-4 gün sonra sürekli evde olacağım ozaman durumumu çevrim dışı ayarlarım başka kimse rahatsız etmeden beni şöyle güzel bir muhabbet ederiz bu arada memleket te kayseri mi yoksa orada sadece okuyor musun?

rapper3838

Üye
memleket te kayseri, okul da burası abi :))

rusca34

Üye
rusca bilen varmııııııııııııııııı pratik yapıp bu ruscayı inş en mümkün kısa zamanda öğrenmem lazım yardım etmeye gönülllüüüüüü varmı ????? goliykorollllllll adlı üye buralardaysaaaaaa duyarmı sesimiiiiiiiiiiii :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt