Rus-Ispanyol-Italyan Dili Okuyan,Okumus Olan Var Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Akdeniz bölgesinde otellerde maaş ödenmiyor diye işçiler dert yanıyor ama şu var tanınmış otellere gidersen misal rixos,titanic,mardan palace vs tanınan bilinen otellerden seçim yaparsan hem maaş yönünden sıkıntı olmuyor hemde zamanı zamanına çalıştırılıyor personel.
Antalyada,lara-kundu-belek-kemer buralarda genelde yüksek düzeyli oteller olur,manavgatı es geç çünkü kışın en ölü sahil otellerinin bulunduğu bölgedir,o yüzden kışın manavagat otelleri tadilatta olur 2. olarakta Alanya bölgesini öneririm ama şu anda Temmuz ayının içindeyiz,personel alımı çoktan geçti Tecrübeli ve Rütbeli olsaydın otellerde bu aylarda iş bulmak kolay olurdu,personel olarak bu aylarda anca torpil lazım.Şubat sonunda personel alımı başlar otellerde

Bilgilendirme icin gercekten cok tesekkur ederim.Acaba bu isin icinde bulundunuz mu?

-efşan

-efşan

Üye
Ikisine birden asilicam kardesim.

- - - Eklendi - - -

Daha olamadim,hala telefon bekliyorum.Bir araci olamaz misin be abicim?

Kardeşim yalan yok, tanıdığım had safhada. Antalya turizm işletmelerinin birçoğunu tanırım lâkin bu hususta yardımcı olamam. Kendime söz verdim.
Defalarca başımı eğmek zorunda kaldım bu yüzden.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bilgilendirme icin gercekten cok tesekkur ederim.Acaba bu isin icinde bulundunuz mu?
Ne demek,küçük yaştan beri uğraşıyorum o tür işlerle ama dil geliştirme yönünden bakıyorsanız maaşına çok önem vermeyin,verirseniz maaşı tatmin edici gelmiyebilir,otellerde

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bildigim kadariyla otelde genelde bahsisle para kazaniliyor,yanlis miyim?

-efşan

-efşan

Üye
Otelde çalışan arkadaşlarım var, mevkine göre aylığının iki katı bahşiş kazanan var.

- - - Eklendi - - -

Özellikle Almanlar, Norveçler, Hollandlar ve Çekler çok bahşiş verir.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Benim hocam da cok calismis zamaninda ,sirf parayi bahsis ile goturmus.Bir yandan universite,bir yandan calisiyormus.Ama kolay isler degil diyordu.Beni istese yollar ama sorumluluk almak istemiyor.Ben de bir sey diyemiyorum :(

-efşan

-efşan

Üye
Kardeşim bu hususta atik olman farz.
Çık evden kafana göre, gezi amaçlı.
Bir iki gün takıl Antalya civarında. Bulursun iş. Kesin bulursun.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Bunun farkindayim.Oraya gidersem isimi de direkt olarak ayarliyacagimin farkindayim.Fakat Antalya'yi bilmiyorum.

Üst Alt