Rus-Ispanyol-Italyan Dili Okuyan,Okumus Olan Var Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Rus-Ispanyol-Italyan Dili Okuyan,Okumus Olan Var Mi?
Herkese merhabalar,
Tecrubesi olanlardan yararlanmak istiyorum.Merak ediyorum bolumlerin ayricaliklarini,ozelliklerini.(Tanidiginiz da olabilir)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yabancı dil bölümleri hep üniversitede farkı olur,zaten yabancı dil öğrencilerinin farkı olur üniversitede
Şu var iş gurupları öyle aşırı fazla olmaz Tercümanlık bölümünü bitirince turizm,öğretmenlik bölümlerinde de zaten bilirsiniz.
Maddi yönden azda olsun iyiyse,yurt dışında saha yönünden aldığınız yabancı dil eğitimini o ülkede kazanca çevirebilirsin ama aşırı girişken olman lazım,utanıp sıkılmaman ve çekinmemen lazım

Bölüm dalları çok yoktur,az olduğundan da okulları özel olanları pahalı

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı dil bölümleri hep üniversitede farkı olur,zaten yabancı dil öğrencilerinin farkı olur üniversitede
Şu var iş gurupları öyle aşırı fazla olmaz Tercümanlık bölümünü bitirince turizm,öğretmenlik bölümlerinde de zaten bilirsiniz.
Maddi yönden azda olsun iyiyse,yurt dışında saha yönünden aldığınız yabancı dil eğitimini o ülkede kazanca çevirebilirsin ama aşırı girişken olman lazım,utanıp sıkılmaman ve çekinmemen lazım

Bölüm dalları çok yoktur,az olduğundan da okulları özel olanları pahalı

İyice atik oldum artık.Eskisi gibi utangaç değilim.Çünkü gelecekteki işim insanlarla olucak zaten.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu baska acaba?

-efşan

-efşan

Üye
Rusça ve İtalyanca biliyorum, çok iyi.
Ama okuyarak değil.
İspanyolcayı da öğrenme aşamasındayım. Biliyorum ama pek bir eksik.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Egitim alarak mi ogrendiniz yoksa kendinizi gelistirerek mi?

-efşan

-efşan

Üye
Kendimi geliştirerek. Hedefim tüm dünya dillerini öğrenmek.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Asil isiniz nedir?

-efşan

-efşan

Üye
Asıl işim gezmek. :)
Gerçek mesleğim gemici, yani vardiya zabiti. Bir de Yat Kaptanlığım var.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Dayi sen parayi kiriyorsundur o zaman :) Beni yazlik alamaz misin yanina ya :)

-efşan

-efşan

Üye
Şu an çalışmıyorum. Arada sırada Antalya mevkindeki arkadaşımın yanına gidip bir iki hafta tekne kullanıp, deniz havası alıyorum.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ben de dayimdan haber bekliyorum.Atlayip gidicem calismaya.Tavsiyeleriniz nelerdir?

-efşan

-efşan

Üye
Ne iş yapacaksınız ki?

- - - Eklendi - - -

Hangi dilleri biliyorsunuz bir de?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Cok iyi Ingilizce biliyorum.Biraz da Almanca biliyorum.Buyuk ihtimal ya bellboy olucam ya da garson olurum.Cunku tecrube yok

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hacut sen lys'ye aban diyim. Seneye daha kazık olacak herkes çuvalladı ^^

-efşan

-efşan

Üye
İngilizcene güveniyor isen infocu olabilirdin aslında. :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Okumadım ama az çok bilirim bu dilleride

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Otellerde calisarak mi?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Akdeniz bölgesinde otellerde maaş ödenmiyor diye işçiler dert yanıyor ama şu var tanınmış otellere gidersen misal rixos,titanic,mardan palace vs tanınan bilinen otellerden seçim yaparsan hem maaş yönünden sıkıntı olmuyor hemde zamanı zamanına çalıştırılıyor personel.
Antalyada,lara-kundu-belek-kemer buralarda genelde yüksek düzeyli oteller olur,manavgatı es geç çünkü kışın en ölü sahil otellerinin bulunduğu bölgedir,o yüzden kışın manavagat otelleri tadilatta olur 2. olarakta Alanya bölgesini öneririm ama şu anda Temmuz ayının içindeyiz,personel alımı çoktan geçti Tecrübeli ve Rütbeli olsaydın otellerde bu aylarda iş bulmak kolay olurdu,personel olarak bu aylarda anca torpil lazım.Şubat sonunda personel alımı başlar otellerde

Üst Alt