Ruhsal yada zihinsel bir sıkıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Ruhsal yada zihinsel bir sıkıntı
Arkadaslar yapi itibariyle dir heralde bazi gereksiz olaylari kafama takiyorum, bir bakiyorum dalmisim sacma sapan seyler dusunuyorum kafama takiyorum sikinti yapiyorum. Sizin de boyle.seyler yasadiginizi.dusunuyorum bunlari asmak.icin ne yapmaliyiz ? Beyin

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben kendimi dışlanmış hissediyorum :D ama bazende dışlanmamış hissediyorum.insanlara kendimden daha cok deger vermemden kaynaklanıyor.kendimi düzeltcem ama :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Benimde Kucukken Cok Vardi .. Ne Yaptiysam Kurtulamiyordum .. Zamana Birak Derim :oke:
Ve Kitap Oku

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen :hmmm
Dengesizim bu aralar.Herşeyi kafama takıyorum.Bi gün çok mutlu oluyoru, :oley Diğer gün berbat :zzz:

:hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Arkadaslar yapi itibariyle dir heralde bazi gereksiz olaylari kafama takiyorum, bir bakiyorum dalmisim sacma sapan seyler dusunuyorum kafama takiyorum sikinti yapiyorum. Sizin de boyle.seyler yasadiginizi.dusunuyorum bunlari asmak.icin ne yapmaliyiz ? Beyin

bir abdest al vakti gelen namazı kıl huzur bulursun

Turan

Turan

Üye
bence hobi edin kitap oku falan kendine uygun hobi edin. :oke:

waycell

waycell

Üye
yaşları göremiyorum ama 15-20 yaş arası normal bu durumlar aşk meşk işleri ergenlik dönemi gelecek kaygısı hormonel değişiklikler derken insanın ruh hali sürekli değişkenlik gösterir.çok normal şeylerdir bunlar arkadaşların önerdiği tüm tavsiyelere uy içine kapanık olma tek başına zaman geçirme çok sıkıntı yaparsan profesyonel yardım al..kolay gelsin

esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl anlatayım size bakın ; dışarıda herşey çok güzel. Gerçekten mutluyum huzurluyum. 2 yıllık bir ilişkim var. Üniversite sınavını geçen sene kazanamadım tekrar hazırlanıyorum ama bu bende kötü birşey yaratmadı yani mutluyum. Elimden geleni yapmaya uğraşıyorum. Yaşım 18. eve geldiğimde ise odamdan çıkasım gelmiyor. Annemle babamla konuşasım gelmiyor. Kavga etmiyorlar bana karışmıyorlar ama neden bende böyle bir sıkıntı var çözemiyorum. Halı saha maçları na giderim, sinemaya, kitap okurum, sinemaya giderim. Sıkıntım sadece eve girdiğimde başlıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...