Rss habere neden cok az yorum yapılıyor?beğenilmiyormu?bnce cok güzel ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bumu tarafsızlık peki negative

Mesajımda taraf tuttuğumu nasıl anladınız? Ben tarafımı belirtmedim. Gerisi aşağıda;

nese bızde saygı duyalım ozaman..son bı soru gercekten neden begenılmıyor bu zaman gazetesi

Zaman gazetesinin etkisi altında olduğu kişi pek saygın birisi değil, hem de devlet tarafından hüküm giydirilmiş, Kuran-ı Kerim'i kendi anladığı biçimde öğretme merakı olan birisi.

Devletin hüküm giydirme nedeni Cumhuriyeti yıkıp yerine Şeriat sistemini getirmek istemesi, somut delillerde var buna ilişkin. Araştırırsanız bulursunuz. Videolar, ses kasetleri, adli dosyaları vs.

Siz Fethullah Gülen'i seviyor olabilirsiniz, ama ben sevmiyorum. Alevilik inancını benimsemiş kişilere köpek gözüyle bakan birisini sevmem de mümkün değil. Öyle ki kendisinin adı 1992 yılında Sivas Madımak Katliamı'nı azmettirmeye yardımı olduğu söyleniyor, kendi tarikatından olanlar otel yakılırken en öndelerdi. Bilmiyorum ne derece mantıklı "Aleviler Hz. Muhammed'in evini genelev'e benzetiyorlar." diye yaygara çıkartıp 37 kişinin diri diri yanmasına sebep olmaya katkıda bulunmak. Hoş, bu konu hakkında somut delil yok, kendisinin günahını almayalım.

Yine kendisine bağlı olan dershanelerin uygulaması da bir garip, kimin haddine düşmüş bu ülkede namazı zorla kıldırmak; kurban parası toplamak; vermeyene de ters gözle bakmak?

Bu yıl içerisinde kendisinin, biri Rusya'da diğeri İngiltere'de olmak üzere 2 tane okulu kapatıldı, sebep? Özgür düşünceyi kısıtlamak. 3 Yıl önce de Hollanda'da kapatılmıştı, o da Müslümanların şikayeti üzerine. Müslüman, müslüman eğitim veren kurumu niye şikayet eder ki?

Görüşlerine saygım var, sen seversin ben sevmem. O kendi özgür düşüncelerimiz.

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
siyaset yapmıcam demıstım..yapmıcamda...herkesın görüşüne saygı gösterırım..fakat kımsenın gunahını alma derım ben...somut delıller dediğin ıftırada olabilir unutma..yaptıgın yorumlar kul hakkına girer ve buda dınımızce buyuk gunah..ayrıca zorla namz kıldırmak gibi birşey yokda yada kurban parası almak...CUNKU DINIMIZDE ZORLAMA YOKTUR.ayrıca kımsseye kötu gözle bakılmıyor..içine girinde görün derim..uzaktan kulaktan dolmayla deil...bide lütfen tarikat olarak isimlendırmeyın..iftiralardanda uzak durun..saygılar...lütfen konu kapansın..hatta kilit konulsun.su mesajdan sora

Ozan

Ozan

Admin
Rss muhabbetine ben önceki mesajlarımda son noktamı koymustum kilitlemeyi unutmusum simdi yapayım

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt