rsc dosyası hatası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
rsc dosyası hatası!
Arkadaşlar bu gün siteye koymak için bir programın üstünde oynamalar yapıyordum fakat rsc tool programı ile üzerinde oynamalrı yaptıktan sonra SISContents e yerleştirdim fakat "resource file may be corrupted or not supported" hatası çıktı türkçesi "kaynak dosyası bozuk veya desteklenmiyor olabilir" imiş acaba bu sorunu nasıl düzeltirim?

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok mu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Duzenleme yaptiktan sonra farkli kaydet yapmadin icin rsc bozulmus olabilir.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Duzenleme yaptiktan sonra farkli kaydet yapmadin icin rsc bozulmus olabilir.
dosyayı siscocent programı ile açıyorum sonra rsc dosyasını çıkar tuşu ile çıkartıyorum.RSC Tools (türkçe) ile gerekli ayarlamaları "Veriyi Değiştir" butonu ile tamamlayıp farklı kaydet diyorum.Siscocents programında değiştireceğim dosyaya sağ tık ve düzenle diyorum güncelle dedikten sonra RSC Tools ile kaydettiğim dosyayı seçiyorum.En son olarak tamam deyil dosyaya sağ tık ayrıntıları göster diyorum bu hata çıkıyor :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
dosyayı siscocent programı ile açıyorum sonra rsc dosyasını çıkar tuşu ile çıkartıyorum.RSC Tools (türkçe) ile gerekli ayarlamaları "Veriyi Değiştir" butonu ile tamamlayıp farklı kaydet diyorum.Siscocents programında değiştireceğim dosyaya sağ tık ve düzenle diyorum güncelle dedikten sonra RSC Tools ile kaydettiğim dosyayı seçiyorum.En son olarak tamam deyil dosyaya sağ tık ayrıntıları göster diyorum bu hata çıkıyor :(
Duzenlenenen dosyalari sisconnect icinden guncelleme yapip icine almalisin sag tiklayip degil orjinal icindekiyle guncelleyerek yer degistirmen gerekiyor.

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi

Nerede yanlış yapıyorum ? :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yaptıklarınızda sorun yok görünüyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
aynı hatayı bende hep alıyorum.bi kere bile türkçe yapamadım.
önceki e72mde telefondan rahatca yapıyordum ama bilgisayar programlarıyla olmuyor,benide deli ediyor

hakan_710

hakan_710

Üye
aynı hatayı bende hep alıyorum.bi kere bile türkçe yapamadım.
önceki e72mde telefondan rahatca yapıyordum ama bilgisayar programlarıyla olmuyor,benide deli ediyor
yapmak istediğiniz programı gönderirseniz bi de ben bakabilirim. türkçe karakterler dışında problem olmaması gerek.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
türkçe karakterlerin yüzde ellisini çözdüm ç ö ü Ö geriye kalan ğ ı Ç en kısa zamanda kodlarını çözeceğim

YkPkY

YkPkY

Üye
yapmak istediğiniz programı gönderirseniz bi de ben bakabilirim. türkçe karakterler dışında problem olmaması gerek.

rcs tools mesela.kelimeleri bana sunmmuyor googlede resimli anlatımlarda olduğu gibi.tek tek hex karakter kodlarını girip uyarlıyorum ama sis hale getirdiğimde telefona yüklenince hata veriyor.hex düzenleyicide aynı.
dokunmatik ekran e6ma görede dil düzenleyici bi program bulamadım maalesef arkadaşım

hakan_710

hakan_710

Üye

rcs tools mesela.kelimeleri bana sunmmuyor googlede resimli anlatımlarda olduğu gibi.tek tek hex karakter kodlarını girip uyarlıyorum ama sis hale getirdiğimde telefona yüklenince hata veriyor.hex düzenleyicide aynı.
dokunmatik ekran e6ma görede dil düzenleyici bi program bulamadım maalesef arkadaşım

söylediklerinde haklısın bazen karakterlerde problem oluşuyo bu yüzden tek başına bir hex editör yetmiyo her biri ayrı bir özelliğe sahip o yüzden bi kaç farklı hex editör bulup hangisi hangi harfi yazabiliyosa ona göre tek tek düzenlemen lazım. Son olarak ş,ı harfleri için yapabileceğin bişey yok tüm denemelerime rağmen malesef olmadı ama diğerlerinde problem yok. sen bana çevirmek istediğin bi programı yolla deneyeyim ona göre seninle irtibata geçerim istersen tabi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ı harfi için 2 satır yazacaksın E7 değil A4 E7 gibi

TheMadness

TheMadness

Üye
ResEdit for Symbian var bunu da deneyin.

hakan_710

hakan_710

Üye
ı harfi için 2 satır yazacaksın E7 değil A4 E7 gibi

önemli olan 2 satır yazmak değil karakter uzunluğunu bozduğun zaman dosya okunamaz hale geliyo yani bizdeki programlarla karakter uzunluğunu değiştirirsen olmaz.

TheMadness

TheMadness

Üye
önemli olan 2 satır yazmak değil karakter uzunluğunu bozduğun zaman dosya okunamaz hale geliyo yani bizdeki programlarla karakter uzunluğunu değiştirirsen olmaz.

HxD ile yapıyorum sorun olmuyor insert mode ile.

YkPkY

YkPkY

Üye
söylediklerinde haklısın bazen karakterlerde problem oluşuyo bu yüzden tek başına bir hex editör yetmiyo her biri ayrı bir özelliğe sahip o yüzden bi kaç farklı hex editör bulup hangisi hangi harfi yazabiliyosa ona göre tek tek düzenlemen lazım. Son olarak ş,ı harfleri için yapabileceğin bişey yok tüm denemelerime rağmen malesef olmadı ama diğerlerinde problem yok. sen bana çevirmek istediğin bi programı yolla deneyeyim ona göre seninle irtibata geçerim istersen tabi

teşekkür ederim arkadaşım.olayı evdeki e72 cihazıma pyhoton , rsc düzenleyici bir program ve sis editör bulup yükledim.onla istediğim türkçe karakterleride yazabiliyorum,istediğim programlarıda yapıp cfwyi yayınladım ama amacım telefondan bilgisayara-bilgisayardan telefona sis taşıyarak yapmak değil.bütün işlerimi pcde yapmak.
önerebileceğiniz adam gibi bi program yokmu arkadaşlar.sis contesin hex düzenleyiiciside olsaymış ii olurmuş.

denediğim programlar forumda mevcut olan rcs tools ve hex düzenleyicisi.şuan başka birinden yazdığım için paylaşamıyorum arkadaşım maalesef

----------Eklendi @ 23:25:09 ---------- Yazıldı @ 23:24:25 ----------

bide madnes arkadaşınkini deneyeceğim bakalım amaca ulaşabilecekmiyim

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye

adresinden indireceğin pspad uygulaması işini tamamı ile görebilecek diye düşünüyorum. Ben android türkçeleştirmelerinde kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
saolasın arkadaşım bi deneyim bakalım olacakmı.şuan misafirlikteyim de

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt